2010. március 22., hétfő

Back again... - 17. rész

(Diane)

Egy hete, hogy mindenki megérkezett a saját kis bázisára. Azóta volt egy-egy gonosz kis kiszúrás a srácokkal, de semmi komoly. Bonnie azt mondta, hogy nagyobb ereje van a dolognak közösen. Belegondolva az italozás is jól jött ki. Éppen szerda volt és azt fontolgattam, hogy belefulladok az unalomba, mikor megcsörrent a telefonom.

- Szia Di! Sienna vagyok!- köszönt barátnőm vidáman. – Mi újság feléd?

- Semmi nincs. De mesélj, csajszi, mit találtál ki?- kérdeztem izgatott hangon és közben elhagytam a szobámat.

- Megyünk a hétvégén Londonba, nincs apelláta- nevetett. Közben észrevettem, hogy Lucas szintén távozik a saját szobájából.

- London, buli?- kérdeztem izgatottan. – Mégis merre szándékoztok járni?

- Hayley mondta, hogy menjünk az Exilio Latin Dance Clubba. Salsa est lesz. És Tisha szülinapja is- lelkendezett tovább.

- Szóval pasi mentes féktelen bulizás?- kérdeztem érdeklődve, miközben éreztem a hátamon Tucci nézését.

- Lucas hall téged, igaz?- komolyodott meg Sienna.

- Igen, ezt mondom én is- helyeseltem. – Mikor és hol van találkozó?

- Pénteken a Four Seasons-ben. Már le van foglalva két full extrás, 4-4 személyes szoba- magyarázta a lány. – És mondom majd Bonnie-nak, hogy valamit ki kell találni, mert itt az ideje egy újabb csapásnak.

- Rendben csajszi! Ha addig nem beszélünk, akkor majd pénteken! Csókollak!- köszöntem és megnyomtam a lift hívógombját.

- Jó szórakozást!- nevetett még, majd letette.

***
(Bruno)

Csapatértekezlet. A világ legunalmasabbja. Azt hiszem, hogy mindjárt elalszok. Körbenéztem a teremben. A csapatfőnök hatalmas átéléssel magyarázott. A legtöbben oda is figyeltek rá. Persze, nem mindenki. A csapattársam, Karun például rajzszenvedélyének hódolt egy lapot firkálgatva. Én ugye néztem ki a fejemből. Nessa sem figyelt nagyon, éppen egy magazint olvasgatott a papírok rejtekében.

Már éppen azon gondolkoztam, hogy önállósítom magam egy kicsit és vagy kikezdek a szemben ülő lánnyal vagy mindenki előtt leégetem. De ezen megfontolásomat megzavarta a zsebemben rezgő telefonom. Előkaptam és láthattam, hogy SMS jött Heikki-től:
„Szombat este buli Londonban. A csajok is jönnek, de rólunk nem tudnak. Péntek este találkozó a Hiltonban. Megjelenés kötelező!”

Elvigyorodtam a dolgon. A lányok nem tudják, hogy mi megtudtuk a terveiket. Itt lesz az idő a visszavágásra. Közben láttam, ahogy Nessa is a telefonján babrál, majd a szeme csillogni kezd. Valószínűleg most tudta meg a dolgot. Már csak közben kell járnom, hogy elmehessünk Madridból.

Nem gond, ez is meg kell oldani. Minden pénzt és fáradtságot megér, ha a csajok egy kicsit átérzik, amit mi. És itt volt a remek lehetőség. Már azt is tudtam, hogy a fiúk tervekkel lesznek felszerelkezve. Ha más nem is, Kimi biztos. Összeillenek Bonnie-val. Ha másban nem is, ebben biztos…

1 megjegyzés:

  1. Szijjja :)
    Nagy szervezők a csajok, de azért kíváncsi vagyok, hogy sikerül -e a fiúknak visszavágni :)
    Váááá és alább egy nagy csomó dolgot tudtam meg Rólad. :) Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad és vegyenek fel az Egyetemre. Szorítok nagyon!!!!! Millió Pusziiii, Réka

    VálaszTörlés