2011. december 16., péntek

Adventi naptár - december 16.

Sziasztok! Meghoztam, amit kértetek, itt van annak a bizonyos éjszakának a Tommi szemszöge. Jó olvasást!

----------------------------------------------------------------

Nővé tenni őt - Crystal és Tommi első éjszakája, Tommi szemszöge

Miközben a karjaimban tartottam Crystal-t, eszembe jutott, hogy lehet-e valaki számára tökéletes társat találni. Főleg az volt a kérdés, hogy lehet-e egy 17 éves lány tökéletes számomra. Fogalmam sem volt a válaszra, de jelen pillanatban biztosan rávágtam volna, hogy igen, lehetséges. Crystal volt a legtökéletesebb és legjobb, aki valaha az életemben megjelent.
Az ágyon feküdt alattam és el sem hittem, hogy komolyan gondolja, nekem adja magát. Olyan kis törékeny, féltem, hogy fájdalmat okozok neki. Mégsem hátráltam meg. Az agyam végig abban reménykedett, hogy egyszer csak megállít és megkér, hogy hagyjam abba. Addig azonban végig akartam kóstolni minden porcikáját. Az ajkai újra és újra elnyíltak és sóhajok távoztak rajtuk. Édes melódia volt hallgatni, hogy mennyire élvezi, amit teszek vele. Akkor tértem egy kicsit magamhoz, amikor megéreztem, hogy nekem dörgöli a csípőjét.
-Higgadj le egy kicsit!- kértem őt suttogva, mert úgy éreztem, hogy nincs másra erőm, majd újra megcsókolt.
-Képtelen vagyok- válaszolta zihálva és rám emelte a tekintetét, amiben elmerültem. - Nem tudom, hogy mit tettél velem, de belehalok, ha abbahagyod.
-Szeretlek!- súgtam neki, hogy biztosítsam az érzéseimet.
Újra az ajkaihoz hajoltam, hogy tovább csókolhassam. Tudtam, ideje, hogy bevezessem őt a testi szerelem rejtélyeibe. Lassan, nagyon lassan vettem le róla a ruháit és közben szabadultam meg a saját gönceimtől is. Mikor megláttam meztelenül, tudtam, hogy tökéletes és úgy is kezeltem. Vigyáztam rá, nehogy összetörjem a csodát, amit megkaptam. Előtérbe helyeztem őt, hiszen csak az számított, hogy neki jó legyen az első alkalom.
Addig eszembe sem jutott nővé tenni, amíg nem éreztem úgy, hogy tökéletesen fel van rá készülve. Határozott voltam, amikor első férfiként behatoltam. Láttam az arcán átsuhanni a fájdalmat, ami azonnal lelkiismeret-furdalást okozott nekem. Vigyázni akartam rá, szerettem őt és nem akartam, hogy bármi is fájjon neki.
Lehajoltam hozzá újra és megcsókoltam. Lassan mozogtam és szóval tartottam. Tudni akartam, hogy nem érzi rosszul magát, hogy jó neki, hogy nem fog utálni azért, mert elvettem a szüzességét. Újra és újra megcsókoltam, simogattam, öleltem, de a mozgásomon egy pillanatig sem gyorsítottam.
-Tommi! Könyörgöm, még!- nyöszörögte és vadan megcsókolt.
Biztatásnak éreztem, ezért egy kicsit gyorsabban kezdtem mozogni. És mintha csak ez kellett volna neki, átélhette élete első orgazmusát. Még gyönyörűbb lett, amikor az arcára kiültek a gyönyör vonásai. Én pedig úgy éreztem, hogy nagyobb örömet nem tud nekem senki okozni, minthogy láthattam a szerelmemet így. Percekkel később nagyon közelített ehhez az érzéshez az, amit én kaptam. Életem legjobb szeretkezése volt, ebben biztos voltam. És hálás, hogy nővé avathattam ezt a csodát, aki mellettem fekszik.
-Jól vagy?- kérdeztem halkan, mikor már pihegtünk az ágyon.
-Azt hiszem- pirult el. - Csak nem tudom, hogy neked jó volt-e- sütötte le szégyenlősen a szemeit. A szívem hevesen verdesni kezdett.
-Miattam aggódsz?- bújtam hozzá és átkaroltam, hogy magam mellett tudhassam. - Ha nem lett volna jó, akkor is azt hazudnám, hogy jó volt, mert ez most kicsit sem rólam szólt. De jó volt, nagyon jó- csókoltam a nyakamba.
-Szeretlek, Tommi!- fordult felém, hogy nyomjon egy csókot a számra.
A mellkasomra húztam, hogy egész éjjel érezhessem őt. Egy darabig a mellkasomra rajzolgatott mintákat, de lassan elpilledt. Becsuktam a szemem és a tudat, hogy ott fekszik velem, felrepített a fellegekbe. Tudtam, hogy napokig senki nem tudja majd elvenni a jókedvemet és azt is, hogy talán a szerelmemmel tölthetem az egész hétvégét.

3 megjegyzés:

  1. És Tommi ismét beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Gyengéd volt és végig csak azt tartotta a szeme előtt, hogy mi a legjobb Crystalnak. Egyszerűen imádnivaló, bárki boldog lenne egy ilyen pasival az oldalán!:)

    Puszi, Dorka

    VálaszTörlés
  2. Itt is van a Tommi szemszög :D Olyan édesen összeillenek, kiegészítik egymást :) A lány pont az, aki Tomminak kellett, hogy végre boldog lehessen, alig várom mi lesz velük :)
    Puszi: Timcsy :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Ajj köszi szépen, hogy ezt is megkaptuk! :)
    Eddig is úgy gondoltam, hogy Tommi egy édes pasi, de hát ezek után... :) Seb után ő lett a nagy kedvencem :)
    Olyan figyelmes volt, vigyázott Crystalra, remélem továbbra is jól alakulnak majd közöttük a dolgok! :)
    Üdv, Andika

    VálaszTörlés