2011. december 13., kedd

Adventi naptár - december 13.

Sziasztok! Megjött a mai csokiadag még a kezdetektől... Back again... előzményt hoztam nektek. Remélem, mindenki tudja, hogy nem fog örökké tartani, hogy minden nap kaptok valamit. Csak szólok, hogy ne kényelmesedjetek el ennyire. :P Jó olvasást!

---------------------------------------------------------------

Megcsalatva - Kimi és Bonnie kapcsolatának előzményei, Bonnie szemszög

Boldog mosollyal az arcomon ébredtem fel. Miképp is érezhettem volna magam azok után, hogy velem volt a nagy szerelem? Csakis boldognak és kielégülnek. Az sem érdekelt, hogy felesége van, tudtam, hogy hónapok óta nem is találkozott vele. Nem fenyegetett senki és semmi, csak az, hogy még jobban belezúgok ebbe a pasiba.
Az oldalamra gördültem és ott feküdt mellettem. A takaró le volt csúszva róla, a lábára volt csavaroodva, így megcsodálhattam a széles hátát és a szexi fenekét. Elmosolyodtam, majd közelebb másztam hozzá. Megcirógattam az arcát, majd a vállait és a nyakát csókolgattam. Tudtam, hogy ébren van, de nem zavart meg abban, hogy kényeztessem.
-Naaaa- nyafogott, amikor eltávolodtam tőle.
-Jó reggelt!- simultam oda hozzá, akár egy kiscica.
-Szia- fordult az oldalára és egy kicsit feljebb rángatta a takaróját. - Mennyi az idő?
-Délelőtt 10- válaszoltam és nyomtam egy puszit az orrára. - Mikor kell menned?
-Csak az esti géppel- kezdett el vigyorogni.
-Akkor még van egy kis időnk együtt- másztam rá, hogy ott folytassuk, ahol az éjjel abbahagytuk.
***
2 hete volt, hogy Kimi velem maradt és akkor megígérte, hogy hív. Azóta is várom a hívását, de nem jelentkezett. Amit megadott nekem számot, hogy el tudjam érni, azon mindig egy géphang jelentkezik be, hogy ilyen telefonszám nem is létezik. Aggódtam érte, féltem, hogy baja esett. Az is eszembe jutott, hogy elutazok Svájcba. Nem tudom, hogy merre kellene keresnem, de megtalálnám és az lenne a lényeg, hogy újra mellettem legyen. Szeret, ebben biztos vagyok.
***
2 hónap telt el azután a csodálatos éjszaka után. Felsóhajtottam és nagy nehezen rendeztem a vonásaimat. Már tudtam, hogy felültetett és csak egy éjszakára kellettem neki. Kiborított, mert én tényleg szerettem és elhittem neki, hogy ő is szeret engem. Fontos volt nekem, követtem minden egyes lépését. Aztán megláttam, hogy ott az ujján a gyűrű. Az a gyűrű, amit nem hordott, mikor velem találkozott. És a felesége is vele volt, ami egyértelművé tette, hogy engem már nem akar. Fájt, őrülten, de nem adhattam fel. Nem tehettem meg, mert én nem az a fajta nő vagyok. És már el is terveztem, hogy ezt nem ússza meg ennyivel. Bosszút fogok állni rajta és átkozni fogja a napot, amikor eszébe jutott, hogy kikezd velem.

1 megjegyzés:

  1. Bocsi szívem, tegnap nem voltam gépközelben, így nem is olvastam :( Ez igen kemény rész volt, ahogy szegény lány fájdalmát és zavarodottságát átélhettük, de sajnos már csak ilyen a világ, azt hiszem kevés embert nem vert még át az, akit szeretett....
    Puszi: Timcsy

    VálaszTörlés