2012. március 25., vasárnap

Ismeretlen ismerős - 45-46. rész

Sziasztok! Kinek mi a véleménye a versenyről? Kimi remekül ment, Sebet azért sajnálom... én már mondtam, hogy a HRT-t nem szabadna engedni versenyezni... De volt azért egy megállapításom az eső alatt: Kimi Räikkönen iszonyatosan szexi!!! Leolvadtam a fotelből. :P Szerintetek?

45. rész

Valamikor 4 óra körül kezdett el mocorogni Kimi. Mivel nem hallott semmilyen hangot, adott magának néhány percet, hogy kellőképpen felébredjen. Mikor kinyitotta a szemét, meglátta, hogy a lány ott fekszik mellette és még mindig alszik. Csendben kikelt az ágyból, és bevonult a fürdőbe. Beállt a tusolóba és folyatta magára a vizet. A tegnap este járt a fejében és mosolyt csalt az arcára, mikor arra gondolt, hogy a legnagyobb riválisa mennyire lejáratta magát. Tudta, hogy ezt soha nem felejti el sem ő, sem azok, akik látták. Miután kijött a víz alól, egy törölközőt tekert a dereka köré és visszament a szobába. Gyorsan magára vett néhány ruhát, majd telefonált a portára, és rendelt maguknak némi ételt. A pincérnek, aki feljött, a kezébe nyomott egy 5 dolláros bankjegyet, mivel ahogy kérte, gyors volt. Behozta az ételt a szobába és leült az ágy szélére. Fel akarta kelteni a lányt, de mégsem tette, mert megszólalt.
-Anya, én nem csináltam semmi rosszat… Heikki miatt volt… Csak mi voltunk ott, senki más… Jó, akkor megyek a szobámba.- motyogtam. Kimi csak elmosolyodott a lányon. Odahajolt az arca fölé és egy puszit nyomott a szájára.- Kérek mégy egyet!- mondtam még mindig csukott szemmel. Meg is kaptam az újabb puszit.- Még, még, még, még…
-Milyen kis telhetetlen vagy.- simogatta meg az arcom.
-Rosszat álmodtam, kell valami, ami kissé felvidít.- nyitottam ki a szemem és ránéztem.
-Tudom, kicsim, mert beszéltél álmodban. De nincs miért aggódnod, én itt vagyok melletted.
-Ez az én nagy szerencsém.- ültem fel. Ekkor ő felkelt és behozta az ételt.- Köszönöm!- öleltem meg és hosszan megcsókoltam. Utána elfogyasztottuk a kaját, majd a drága felvetette, hogy menjünk el sétálni. Gyorsan elmentem tusolni, majd egy törölközővel a testemen elkezdtem válogatni, hogy mit vegyek fel.
-Annyira szép vagy.- lépett mögém és egy csókot nyomott a nyakamra. Beleremegtem az érintésébe. Apró csókokkal borította a nyakam és a vállam. Nem tiltakoztam ellene, sőt… megfordultam az ölelésében és forrón csókoltam. Gyorsan kihámoztam a pólójából, ő pedig lefektetett az ágyra. A keze a törölköző széléhez csúszott és ekkor hirtelen megdermedt.
-Mi a baj?- kérdeztem halkan.
-Csak belegondoltam, hogy neked… ez lesz az első.- suttogta.- Szeretném, ha biztos lennél abban, hogy akarod.
-Másra sem vágyom jobban.- öleltem át a nyakát és megcsókoltam. Innen már nem volt visszaút. Mindkettőnk teste égett a vágytól. Egy ritmusra mozogtunk, testileg és lelkileg is eggyé váltunk. Sosem hittem, hogy ennyire tökéletes lesz az első alkalom. Beletelt jó néhány pillanatba, mire sikerült visszatérnem a mindennapokba. A fejem Kimi mellkasán pihent, ő pedig a hátamat cirógatta. Egyikünk sem szólt semmit, az érintések sokkal többet mondtak a szavaknál. Végül a telefon csörgése zavarta meg ezt az idillt. Egymásra pillantottunk, majd végül csak felvette a készüléket.
-Igen?- szólt bele unott hangon.
-Elnézést, hogy zavarom, Mr. Räikkönen, de egy Jenni Dahlmann nevű hölgy keresi, és nem tágít, amíg nem beszélhet magával.- mondta a recepciós.
-Mondja meg neki, hogy várjon az étteremben, mindjárt lemegyek.- sóhajtott a férfi kissé mérgesen, és letette a telefont.
-Mi történt?- kérdeztem egyből.
-Itt van Jenni.- kelt fel az ágyból és elkezdte összeszedni a ruháit.
-Ne menj le egyedül, kérlek!- néztem rá.
-De nem akarom, hogy miattam bármi bajod legyen. Túl fontos vagy nekem.- ült le mellém.
-Kérd meg akkor Markot, hogy menjen veled.- fogtam meg a kezét.
-Rendben.- adta meg magát, de láttam rajta, hogy nem szívesen.
-Köszönöm.- ültem fel és megcsókoltam. Gyorsan fel is hívtam a nevelőapámat, aki azt mondta, hogy azonnal átjön. Mire megjött, én is felvettem egy fürdőköpenyt.- Ígérd meg, hogy nem hagyod, hogy hülyeséget csináljon.- néztem az ajtóban ácsorgó férfire.
-Tudod, hogy nem fogom hagyni.- mosolyodott el. Még egyszer ránéztem a bajnokomra, aki csak fintorgott.
-Csak okosan.- adtam az arcára egy puszit, majd addig álltam az ajtóban, amíg el nem tűntek a liftajtó mögött.


46. rész

Lenn, az étteremben a nő ücsörgött az egyik asztalnál és türelmetlenül várta, hogy a férje (mert még összetartoznak) megérkezzen. 10 perc múlva meg is érkezett a pilóta… meg a személyi edzője. Ennek nem nagyon örült, bár tudhatta volna, hogy mennyire szoros a barátság a két férfi között.
-Örülök, hogy azért hajlandó vagy beszélni velem.- állt fel a nő.
-Nem szívesen, de nincs kedvem ahhoz, hogy a te balhéidat simítsam el.- felelt Kimi és leültek.
-Beszélhetnénk négyszemközt?- nézett sóvárogva rá.
-Jenni, te is nagyon jól tudod, hogy úgyis elmondok mindent Marknak. Akkor miért ne maradhatna?- húzta fel a szemöldökét.
-Nem bánom.- sóhajtott.
-Elmondanád, hogy mi volt olyan sürgős, hogy ide rángattál?- hajolt előre a férfi.
-Gyereket várok.- nyögte ki a nő. Kimster szeme teljesen kidülledt, még rémálmaiban sem mert volna ilyet képzelni.- Még mielőtt szívrohamot kapnál, nem a tied.- fintorgott a nő.
-Gondolom, a mi kedves Ryan-ünk hagyott itt egy potya gyerekkel.- felelte gúnyosan a bajnok.
-Köszönöm, nagyon kedves vagy.- sértődött meg Jenni.
-Mi közöm van nekem ehhez?
-Hagyom, hogy békésen és gyorsan elváljunk, nem követelek semmit…
-De?- érdeklődött a Jégember. Érezte, hogy valami nem stimmel ezzel a dologgal.
-Vedd a nevedre a gyerekemet és évente támogasd a létét egy kisebb összeggel.- felelte a nő. Itt mindkét férfi megértette a terv lényegét.
-Még mindig ugyanolyan számító vagy.- rázta meg a fejét Mark. Eközben Kimi már állt volna fel az asztaltól.
-Te meg hová mégy, szívem?- fogta meg a kezét a (még) felesége.
-Elegem van a játékaidból.- morogta halkan.
-Szerintem beszéld meg Hannah-val.- súgta neki a nevelőapám.- Kérj haladékot a következő verseny végéig és beszéljétek át együtt.
-Jó.- ült vissza a bajnok.
-Netán máris döntöttél?- húzta fel a szemöldökét a „hölgy”.
-Nem, még nem döntöttem. Nekem ehhez idő kell.
-És mégis mennyi?
-Térjünk vissza rá a hétvége után. Addig van időm teljesen átrágni magam a lehetőségeken.
-Akkor felhívlak egy hét múlva. Remélem, hogy sikerül megegyeznünk.- állt fel Jenni és köszönés nélkül távozott. A két férfi pedig visszajött hozzám. Alig nyitották ki az ajtót, ott voltam előttük.
-Mi történt?- kérdeztem egyből.
-Ölelj át, szorosan!- kérte Kimi. Azonnal a karjaim közé zártam őt. Tudtam, hogy valami olyan dologról van szó, ami neki nagyon nem tetszik. Miután elengedett, beljebb mentünk és elmesélték a lenn történteket.
-Ez a nő nem komplett.- fakadtam ki.
-Pont ez a baj. És a gyereket mindenféleképpen meg fogja szülni, ebben biztos vagyok.- mondta a Jégember.
-Kimi, ne hamarkodd el ezt a döntést! Gondold át párszor! Hátha akkor tisztábban látsz majd.- kérte őt Mark.
-Az lesz. Bár… annyi érv szól mellette és ellene is.- temette az arcát a kezébe.
-Bárhogy is dönts, én melletted állok.- simogattam meg a hátát. Hálásan pillantott rám. A szemében láttam, hogy mennyire össze van zavarodva. Sajnáltam azért, mert nem láthatott át a felesége kis ármánykodásain és cselszövésein korábban. Szerencsére mindenre rájött és mostmár csak idő kérdése, hogy ne legyenek egymáshoz láncolva. Én pedig türelmes ember vagyok, aki kivárja, amíg a hercege szabad lesz. De addig, amíg eljön ez az idő, nekünk mindenben össze kell tartanunk. Ezt el is mondtam Kiminek, miután Mark távozott. Egészen az éjszakába nyúlóan beszélgettünk, majd végül lefeküdtünk aludni.

5 megjegyzés:

  1. Versenyről: Szerintem Raikkönen ugyanolyan jó, mint volt.
    Meg se látszik rajta a kihagyás, még biztosan sok izgalmat fog okozni a szezonban :D

    VálaszTörlés
  2. Azért Jenni tényleg nem teljesen komplett... Az egész életét most arra teszi fel, hogy Kiminek ártson?
    A versenyt sajnos még nem láttam, de hamarosan nekiülök:)

    VálaszTörlés
  3. Ez a Jenni nem normális. Kíváncsi vagyok milyen döntést hoz Kimi.
    Várom a következőt!
    puszi

    VálaszTörlés
  4. Huh még van képe annak a büdös rib@ncnak ??? Nem okozott elég fájdalmat még Kiminek ? Végre van Kimi életében egy nő aki szereti erre meg akarja keseríteni a maradék "házasságukat " Pfff én kimi helyében fel használnám a hang fel vételt a bíroságon . Na mind egy bocsi a szitok szavakért :)

    VálaszTörlés
  5. Már nagyon kíváncsi vagyok Kimi mit fog mondani Jenninek. Várom a folytatást!
    Anna

    VálaszTörlés