2010. szeptember 27., hétfő

Kísért a múlt - 28. rész

Sziasztok! Ha estig lesz minimum 2 komment, akkor még ma hozom a Kimi-Eva beszélgetést. :P ;)

--------------------------------------------------------------------------


Kedden reggel eléggé későn ébredtem. Inkább már délelőttnek mondanám a fél 11-et. Kissé kimerített a repülőút és a 2 órányi időeltolódás. És akkor még ne panaszkodjak, mert alig léptünk át 2 időzónát. Ezt a hozzáállást kaptam mind Laurent-től, mind Sebastiantól. Így kissé morcosan indult a reggelem.

Reggelizni nem reggeliztem, hanem pontban délben indultam az ebédlőbe. A liftben összefutottam Kimivel, akihez nem szóltam egy szót sem és szerencsére ő sem szólt hozzám. Az étterem felé menet viszont a porta mellett haladtunk el, ahol éppen egy kellemetlen ismerős ácsorgott és várt a bejelentkezésre.

- A 354-es szoba lesz az öné, Mr. Londers- nyújtott egy kulcsot a lány a férfi felé.

- Gino!- hallottam magam mögött Kimi hangját, majd fél pillanat múlva éreztem a kezét a derekamra fonódni. – Fordulj meg lassan, mintha egy ismerőssel találkoztál volna- súgta a fülembe.

Úgy tettem, ahogy kérte, tekintve, hogy magamtól nem nagyon tudtam volna semmit tenni. Feléjük fordultam és mindkettőt üdvözöltem két puszival. Vagyis Gino Rosato-t végre bemutatták nekem is. Furcsa volt, hogy a BMW csapatingét viseli, de hozzá kell szoknom majd, hiszen eléggé gyakran lesz a közelünkben.

- Rá kell figyelni- mondta Kimi a mellette ácsorgó barátjának, aki csak bólintott.

- Mit csinál?- kérdeztem remegő hangon.

- Éppen felméri a terepet… és a mögöttünk lévő lifttel fog felmenni- lépett közelebb hozzám.

- Kimi, Jean-nal kell megbeszélned, ha vissza akarsz kapni a stábodba- mondta Gino rendes hangerőn. – Mario igen jó ajánlatot tett, arról nem is beszélve, hogy ilyen csinos hölgyek vesznek körbe- mosolygott rám a férfi, amit én is egy mosollyal viszonoztam.

- Mindenféleképpen beszélek majd vele- bólintott Kimi, miközben elment mellettünk Eva férje. – Esetleg átcsábítok hozzánk néhány csinos hölgyet- kacsintott rám, mire felnevettem.

- Elment- vágtam újra faarcot, mikor bezáródott a felvonó ajtaja. – Köszi a mentőötletet- fordultam Gino felé.

- Legalább tudom, hogy kivel van dolgom- rántotta meg a vállát a férfi. – Most pedig felmegyek, hogy programot egyeztessek Evangeline-nel- hagyott minket magunkra.

- Jól vagy?- kérdezte Kimi és gyengéden megsimogatta az arcom.

- Azt hiszem, igen- bólintottam. – Ha nem lettetek volna itt, fogalmam sincs, hogy mit csinálok.

- Biztos vagyok benne, hogy tökéletesen cselekedtél volna- mosolyodott el halványan. – Mindig tökéletesen cselekszel.

- Talán nem mindig- ráztam meg a fejem. – Talán én is képes vagyok hibákra és hazugságokra.

Megindultam az étterem felé, de követett. Tudtam, hogy nem hagyja annyiban a megjegyzéseimet. De nem mondhattam el neki, hogy mit is érzek jelenleg. Nem tudhatja, hogy ami bennem kavarog, az elnyomja a rengeteg miértet és a rengeteg fájdalmat. A jelenlétével sikeresen összekavart már megint.

- Zoé, lehet egy utolsó kérdésem?- állított meg az ajtóban. Nem messze megjelent Laurent is.

- Mit szeretnél tudni?- adtam be a derekam végül.

- Lehet még valaha egy aprócska esélyem arra, hogy bebizonyíthassam, mennyire szeretlek?- nézett a szemembe. Az övében milliónyi érzelem kavargott.

- Kérdezd meg minden futamhétvégén, hogy biztos lehessek abban, nem akarsz átverni- adtam kitérő választ.

- Ti meg mit csináltok?- állt meg mellettünk a kedvesem.

- Kimi éppen most mentett meg attól, hogy komplett idiótát csináljak magamból Evangeline férje előtt- vágtam rá gondolkodás nélkül.

- Itt van? A szállodában?- kérdezte kedvesem.

- Sajnos igen- bólintott Kimi. – Jó étvágyat!- mondta még, majd a főmérnöke felé vette az irányt.

- Tényleg csak ennyi volt?- indultunk el mi is egy asztal felé.

- Csak annyit kért még, hogy legyünk óvatosak- füllentettem. Nem örültem, hogy meg kellett ezt tennem, de úgy éreztem, hogy ez a legjobb megoldás.

- Akkor jó- nyugodott meg Laurent és nekiálltunk étlapozni az ételkínálatot.

3 megjegyzés:

  1. Kis cseles, szépen kitértél a legizgibb rész elől. :D Amúgy megéri a sok krimi hétfőt végignézned, mert jókat tanulsz belőle. :P És hát kitérő válasz... tehát szurkolhatunk továbbra is nagy erőkkel Kiminek. Ennek örülök. ;)

    VálaszTörlés
  2. Nos mindent megteszek, hogy olvashassam ... úgyhogy kommentárt is képes vagyok írni :P :D csoda nem szoktam ... inkább csak meglapulok..de imááádom .. egyszerűen imádooomg a történeteidet:)
    És alig várom, hogy vajon miért akar Eve Kimi vel beszélni ... és én akkor is Kimi párti vagyok ... mivel még ott mindig ott a fekete lyuk ..biztos vagyok benne, hogy jó oka volt akkor elhagyni Zoét ... másképp nem tette volna meg.... de viszont érdkees, hogy miért nem magyarázza ki magát soha, hogy miért tette...
    Várom a folytit :*

    VálaszTörlés
  3. Krimi hétfő... az ma van :D
    Ugyan már meg van a két komi, de azért írok. Már csak azért is, mert nagyon megörültem a résznek. :)
    A kitérő válasz... Ami annyira nem is kitérő. Vagy inkább azt mondanám, hogy egy fiúnak ilyet mondani, egyet jelent(het) azzal, hogy ˝lovat˝ ad alá. Vagyis reményt ad neki. :) Mert hát gondoljunk csak arra egy lány, akinek az ˝exe˝ semmit sem jelent, nos nem kéri meg az érintettet, hogy két hetente kérdezze meg, lehet -e még esélye... Szóval gyerünk Kimi, csak így tovább!!!! :D
    És akkor ott van még Jule gondolata is, hogy Kiminek esetleg oka volt a szakításra. Bár azért elég erős oknak kell lennie... Már ha volt ilyen.
    Nagyon várom a Kimi-Eva párbeszédet. :)
    Millió puszi,
    réka

    VálaszTörlés