2010. május 18., kedd

Back again... - 52. rész

Sziasztok! Meghoztam a kedvenc részemet. Ennek ötlete a múlt héten fogalmazódott meg, mikor a húgom és a barátnője szórakoztak nálunk, úgyhogy nekik ajánlom! :D:D

 ---------------------------------------------------------------------------------

(Bonnie)

A lányokkal úgy döntöttünk, hogy nem megyünk ki a pályára, hanem megszervezzük estére a programot. Az esküvő miatt persze a szüleim és Kimi szülei is Barcelonában voltak és minden áron tudni akarták, hogy mit is csinálunk olyan nagy hévvel. Inkább nem kötöttük az orrukra, mert jobb, ha nem tudják…

Az első utam Lizzel és Diane-nel a szállodaigazgatóhoz vezetett, hogy megszerezzük a nagytermet estére. Kellett egy kis csábos pislogás, „véletlen” kacaj és női báj, de végül sikeresen elintéztük a dolgot, úgyhogy ott folytattuk tovább a rendezkedést.

8 kényelmes fotelt vitettünk be a hordárfiúkkal, akik addig zsörtölődtek csak, amíg meg nem kapták a bőséges borravalót a cipekedésért. Utána szereztünk zenei eszközöket is, hogy legyen nekik mire rázni. Már előre kuncogtunk rajtuk, mivel nem voltak tisztában azzal, hogy mi vár rájuk este. Főleg, hogy mindenkinek kitaláltunk valami szerepet.

Kimi Sebastiannal és Tommie-val jött vissza a szállodába. A hallban vártunk rájuk, ők voltak az utolsó érkezők. Egyedül Tommie-t sajnáltam, mert eddig nem volt benne semmiben, most meg nem úszhatja meg. De ezzel csak ő járt rosszul, nem mi.

A férjemmel felmentünk a szobánkba, ahol egyből letámadott és a falnak nyomva csókolt, amint az ajtó becsukódott mögöttünk. Megfordult a fejemben, hogy nem most kellene, de élveztem a dolgot eléggé ahhoz, hogy ne szakítsam meg. Végül kopogás zavarta meg a kialakulni készülő afférunkat.

- Sziasztok!- jött be vigyorogva Rami. – Este nem vacsorázunk együtt?

- Nem lehet- ráztam meg a fejem, még mielőtt Kimi belemegy a dologba. – Már van programunk.

- Micsoda?- lepődött meg a két Räikkönen.

- Majd elmondom, ha a bátyád elment- néztem Kimire, aki kíméletlenül kitessékelte Ramit.

- Mit csinálunk mi este?- fordult felém, mikor Rami már az ajtón kívül volt.

- Teljesítitek a fiúkkal az utolsó kívánságunkat, hogy végleg megbocsássunk- mosolyogtam rá édesen.

- De kicsiiiiim…- huppant le mellém a kanapéra és úgy próbált rám hatni, hogy apró csókokkal hintette be az arcom, a szám, a nyakam és a vállam.

- Nincs semmi de. Ezt élvezni fogjátok! Ígérem!- mosolyogtam rá és megcsókoltam.

Semmit nem tudtak arról, hogy mi lesz a feladatuk. Pontban 8-kor találkoztunk lenn, a terem előtt. Tommie persze hangot adott annak, hogy ő nem volt benne eddig sem, hagyjuk ki, de csak lepisszegtük, majd bementünk. Utána Gemma és Hayley vette kezébe az irányítást, mivel nekik volt egy remek ötletük. Eligazították a fiúkat, majd helyet foglaltunk a fotelekben.

Kb. negyed óra beszélgetés után kialudtak a fények és csak a reflektorok világítottak oda, ahol majd a fiúk lesznek. Mikor megjelentek, mindenkiből kiszakadt a nevetés. Merthogy a lányok kitalálták, hogy a fiúk öltözzenek matróznak! Eszméletlenül édesek voltak. Szerencsére volt egy végeláthatatlan mixünk a You can leave your hat on…- ból, úgyhogy kezdődhetett a buli.

Először olyan kis ügyetlenül és félszegen ráztak, majd a 3 „nagy öreg” (Kimi, Heikki és Robert) megadták az alaphangot azzal, hogy megszabadultak a sapkájuktól. Utána gyorsan lerúgták a cipőket és a zoknikat, majd a feneküket rázva és a csípőjükkel körözve teljesen belerázódtak a szerepükbe.

Kicsit közelebb araszoltak, majd lekapták a pólójukat. Belőlünk pedig felszakadtak a női sikolyok 8 kidolgozott férfi felsőtest láttán. Utána persze repkedtek a pólók. Majd feltűnt az új meglepetés: lemosható vasmacskás tetoválás! Alig tudtuk abbahagyni a nevetést. És végül elérkeztünk a nadrágokhoz. Lassan, csigalassan vették le fenékrázással a nacikat, de ekkor már előttünk táncoltak pont olyan messze, hogy még ne tudjuk megérinteni őket.

Sikeresen fel lettünk húzva mindannyian a fiúk látványától, mivelhogy mindenki cuki boxerben nyomta. Majdnem elájultam, mikor Kimi a Calvin Klein boxerében elkezdte nekem rázni. Imádtam minden pillanatát. És egy ilyen este után következő éjszakát nem hinném, hogy magyarázni kell…

A fiúk ruhája:












A tetoválás:

3 megjegyzés:

  1. Halihóóó :)
    Üdv a lányoknak, az ötletért :)
    Nagyoooon tetszett!!! :) Most egymás után két olyan részt (a másik oldaladon is most voltam :D) olvastam Tőled, hogy elképesztő. :) Nem is tudnám megmondani, hogy melyik tetszett jobban... Báááár Kimi Calvin Klein boxerével, úgy érzem nem lehet felvenni a versenyt :) Ééés Isten tartsa meg jó szokását, hogy néha napján kivillan a farmernaci alól. :D
    Pusza, Réka

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó rész lett =)
    Imádtam :P
    Remélem minél előbb lesz folytatás :D
    Puszi :)

    VálaszTörlés