2010. május 18., kedd

Back again... - 51. rész

(Bonnie)

Frissen energiával feltöltődve és vidáman ébredtem reggel. A sötétítőfüggönyök rései között a nap is utat talált, ami még jobban feldobott. Ahogy körbepislogtam a szobában, volt egy kis hiányérzetem. Méghozzá nem mást hiányoltam, mint Kimit. Nem feküdt mellettem az ágyban és ez egy kicsit visszavett a kedvemből.

Gyorsan felkaptam magamra a fürdőköpenyem, majd elindultam kifelé, de lecövekeltem a szekrény előtt. A menyasszonyi ruhám ott volt felakasztva egy vállfára a szekrényajtón. Csak ámultam, mert még mindig nem tudtam elhinni, hogy egy ilyen csodaszép ruhában mentem férjhez. Bár azt sem nagyon tudtam elhinni, hogy férjhez mentem. Csak egy módon deríthetem ki, hogy mindez álom vagy valóság.

- Áááááááááááááááááááááááááááááá- sikítottam fel, de nem pattantak ki a szemeim az álomból.

- Bonnie, minden rendben?- rohant be Kimi, pedig neki tilos futkároznia.

- Szóval nem álom…- motyogtam magam elé.

- Hogy lenne már álom?- morfondírozott a drágám, miközben elém lépett és megkaptam a jóreggelt puszimat.

- Olyan hihetetlen, hogy feleségül vettél. És hogy mindez a valóság. Csak álmodni mertem, hogy talán egyszer megtörténik. De sosem hittem, hogy ennyire hamar és ilyen varázslatosan…- magyaráztam neki, mire ő csak mosolyogva figyelt engem.

- Nem vagy egyedül azzal, hogy kételkedsz- cirógatta meg az arcom. – Sosem hittem, hogy újra meg fogok nősülni. Erre jössz, újra magadba bolondítasz és mindenre ráveszel- vigyorgott. – Ha nem lennél, nekem vége lenne az életnek.

- Örülök, hogy így gondolod- mosolyodtam el, majd megcsókoltam. Az ágy felé kezdtem húzni, hogy folytassuk a nászéjszakánkat, de nem engedett.

- A lányok már jártak itt és kérték, hogy ha felébredsz, akkor mindenféleképpen menj át Lola szobájába. Nagyon titokzatosak voltak- mondta kedvesem.

Nem tehettem mást, elmentem tusolni, majd felkaptam egy farmert és egy pólót. A nappaliban megreggeliztünk közösen Kimivel és közben kommentálta az esküvői cikket, amit már olvasott. Jókat nevettem rajta. Utána gyorsan elbúcsúztunk (félórányi szakadatlan csókolózás), majd fellifteztem 2 emeletet és bekopogtam az egyik ajtón.

- Megjött a fiatalasszony is- kiabált be Tisha, aki ajtót nyitott.

A lányok a nappaliban ücsörögtek és mosolyogtak velem. Az első dolgom az volt, hogy szemügyre vettem Lola ruháját, mivel tegnap teljesen el voltam varázsolva, így nem figyeltem a többiek ruháját sem. A csajok megosztották velem, hogy teljesen összeöltöztek, mindenkinek ugyanolyan színű ruhája volt.

- Mi is ez a nagy összejövetel?- csüccsentem le végül Gemma és Hayley közé.

- Volt egy terved, amit még nem valósítottunk meg- mosolygott a földről rám Nessa.

- Melyik is?- húztam fel a szemöldököm. Körülöttem mindenki egyszerre kezdett énekelni:

- You can leave your hat on… http://www.youtube.com/watch?v=WJ5aNftth5I&

A lányok ruhája:











Bonnie menyasszonyi ruhája:

1 megjegyzés:

  1. Szia
    Most sikerült elolvasnom az egészet és nagyon nagyon tetszik. Tehetséges író vagy.
    Várom a folytit

    VálaszTörlés