2010. május 16., vasárnap

Back again... - 50. rész

Sziasztok! Felbuzdulva az első részek kérdőíves sikerén, most hoztam egy cikket Kimi kommentárjaival. Aki olvassa, azt arra kérném, hogy valamilyen módon jelezze, hogy tetszik-e neki, mert ha nem, akkor átírom. Köszönet!

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------


(Kimi)

KIMI RÄIKKÖNEN MEGNŐSÜLT! (Imádom, mikor velem kezdődik az újság!)

Mindenki abban a hitben élt, hogy a Forma-1 2007-es világbajnoka soha többé nem fog komolyabb kapcsolatot létesíteni egyetlen nővel sem az eléggé nagy port kavart válása után. (Mikor fogadtam cölibátust?) Nem is lehetett vele látni senkit az ellenkező nemből, csakis olyat, aki a Red Bull munkatársa volt. (Tudni kell választani)

Csakhogy a Jégembernek becézett pilóta pontosan tudta, hogyan kell kijátszania a sajtót. (Nem véletlen mondják, hogy okos vagyok.) Bennfentesek szerint a pilóta az előző évi Brazil Nagydíj óta találkozgat a Red Bull egyik asszisztensével, akit nem mellesleg ismer 3 évvel azelőttről. (Erre hogy jöttek rá???) Egy bennfentes megosztotta velünk, hogy a finn pilóta és a holland lány a 2007-es Magyar Nagydíjon találkozott és az akkor még nős Räikkönen viszonyt folytatott a lánnyal. (Valakit be fogok perelni, mert szólni mert erről…)

Sokan nem hittek benne, hogy a lány megbocsát a férfinek, pedig a Red Bull mellé osztotta be. Továbbá Barcelonában nyílt titok volt, hogy a fiatal hölgy szíve foglalt, mivel Sebastian Vettel edzőjének, Tommie Pärmäkoski-nak a párjaként jelent meg. (Az is miattam volt.) Emellett Räikkönen-t is gyakran látták egykori kedvesével, Liz Brown-nal, aki a mai napig a Száguldó Cirkusz tesztjein tartózkodik. (Mikor jártam Lizzel? Valaki beavatna?)

Talán ezért kavart nagy port, hogy tegnap este a pilóták, valamint szűk családi és baráti kör részvételével tartottak egy menyegzőt, ahol Kimi Räikkönen feleségül vette Bonnie De Vries-t. (Már Bonnie Räikkönen :D) Sokak számára hatalmas meglepetés volt az esküvő, de nem mindenki értett egyet ezzel a meglepettséggel. Sikerült megszólaltatnunk néhány érintett személyt az ügyben. (Uram atyám, miket mondhattak…)

Michael Schumacher (Mercedes GP): Én még valahol ott tartottam, hogy Bonnie együtt jár Tommie-val, Kimi pedig független. Meglepett az esküvő, de sok boldogságot kívánok nekik. (Kösz, Michael, meglesz!)

Felipe Massa (Ferrari): Sejtettem, hogy Kimi és Bonnie szeretik egymást, de nem gondoltam ilyen hamar esküvőre. Remélem, hogy boldogok lesznek. (Köszi a jókívánságot, Felipe!)

Sebastian Vettel (Red Bull Racing): Nem lepett meg a dolog, talán azért nem, mert be voltam avatva. Tudtuk, hogy Kimi a közeljövőben rászánja magát erre a lépésre, mert jelenleg fülig szerelmes. Nem féltem őket, boldogok lesznek az örökkévalóságig. (Seb, tartozom valami pozitív nyilatkozattal!)

Tommie Pärmäkoski (Sebastian Vettel trénere): A kapcsolatunk Bonnie-val alig tartott néhány hétig. Hamar beláttuk, hogy nem a másik az, akibe szerelmesek vagyunk. Örülök, hogy most boldog Kimivel, mindketten megérdemlik. (Kimentette a drágámat, az adósa vagyok.)

Daniel De Vries (az ara bátyja): Mikor 3 éve először együtt voltak, már akkor tudni lehetett, hogy ez a kapcsolat előbb vagy utóbb házassággal fog véget érni. Bár Kimi akkor még nős volt, már rég elhidegült Jenni-től és a húgom mellett talált rá a boldogságára. Most jött el az ideje annak, hogy képesek legyenek összekötni az életüket. (Nem hittem volna, hogy így nézett ki kívülről a kapcsolatunk akkor…)

Rami Räikkönen (Kimi bátyja): Ez volt a cél. Alig voltunk néhányan, akik tudtuk, hogy miért jövünk. Mindenki lánykérésre tippelt, de az öcsém ezen már túllépett. Komolyabb ember lett és megtalálta, akivel családot akar alapítani. Miért kellene várnia? És magukat beavatni? (Rami tanult tőlem. Büszke vagyok rá…)

Sajnos mostantól Kimi Räikkönen újra foglalt… de vajon meddig? (Örökké.)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ha így írsz de nekem hiányzik a rendet sztori :S
    Majd ha megint ilyet írsz, duplázz egyet és legyen történet is ;)

    VálaszTörlés
  2. Naaaaaaagyon állat lett :D ezek a beszólások...haláli :D Bíírom ezt a fajta Kimi hozzáállást... :D

    Üdv.

    a HarmadZizi :D

    VálaszTörlés
  3. szia

    én személy szerint nem szeretem, mikor a pilóta, fiú szemszögéből látjuk az eseményeket, az ő kommentárjait halljuk (a lány gondolatait én jobban a magamévá tudom tenni, jobban átjön a történet, élvezhetőbb, és mivel lányok olvassák a sztorit, olyan, mintha tényleg mi lennénk a pilóták párjai) de ez kifejezetten jól sikerült....kb ilyen beszólásokat várok Kimitől....és a jókívánságok is olyanok voltak, amiket el tudok képzelni az adott személytől

    és annyit had jegyezzek meg, h Tommi Pärmäkoski (2 db pontos a-val :))

    remélem, h nem bántottalak meg :(

    VálaszTörlés
  4. szija
    hát ez nagyon jó feji lett. :D nevettem sokat Kimi gondolatain :D
    imádom a törid! alig várom a kövi részt!
    puszi

    VálaszTörlés
  5. Végig nevettem, nagyon jó lett! :D Nekem személy szerint tetszett ez az újságcikkes ötlet, tényleg úgy oldottad meg, mintha egy újságból lett volna kivágva. :D Ügyes vagy! Kimi beszólásai is nagyon tetszett, már a címnél, meg mikor valakit be akar perelni... XD Imádom! :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is tetszett és így a nap végén, jó volt ennyit nevetni is :D Már akkor is tetszett, mikor először írtál így, még a legelején, mikor Kimi a RedBull -s papírt töltötte ki. :)
    A pilótás vélemények is jók lettek :)
    Csatlakoznék A.J. -hez: Imááádtam!! :)
    Millió puszi,
    Réka

    VálaszTörlés