2011. augusztus 20., szombat

Sajnálom!

Sziasztok!

Elég sok ideje gondolkozom bizonyos dolgokon a bloggal és az írással kapcsolatban. Bizonytalan vagyok rengeteg dologban, ezeket elmondtam néhány embernek. Ők addig nyaggattak, amíg beadtam a derekamat, úgyhogy most csak 1 hónapnyi szünetet tartok. Akkor újra leírom, hogy mit gondolok, mert sajnos rengetegszer jutott eszembe a blog és a történetek törlése.
Köszönöm a megértést, remélem, ha egyszer úgy döntök, mellettem fogtok állni akkor is!

12 megjegyzés:

  1. Kérlek mondd azt, h előrébb hoztad április 1-ét. Kérlek ne tedd velünk! Nem adhatod fel. Megértem a döntésed (hisz én is egy szemétnek tartom magam, h nem írok komit, de kérlek gondold át.) Ha megfutamodsz a problémák elől akkor örök életedre bánni fogod, mert remekül írsz. lehet, h most nem úgy tűnik, de késöbb legszívesebben újra kezdenéd. Ezzel a döntéseddel nem csak magadat, de sok embert hagysz cserben. Teljes szívemből reménykedem, h gondold át. Én nagyon szeretlek téged (pedig nem ismerlek) és a történeteidet is.

    Könyörögve kérlek ne add fel!!!!!

    kétségbeeset és reménykedő olvasó, Janka

    ui.:"Senki sem a szenvedésért él, mégis szenved. Neked is van valami életelved, aszerint akarsz élni. Az elvedhez való ragaszkodás boldoggá tehet, de szenvedést is okozhat. Az elvek feladása viszont bukással jár mindig."

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hát most kiakadtam, remélem azért majd meggondolod magad.Nagyon szomorúak lennénk.

    Nagyon szeretjük az írásaidat.

    Kriszti, Orsi

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Öt nap alatt közel ezren kattintottunk az oldaladra, gondolom hogy azért mert szeretünk olvasni Tőled. úgy gondolom ez elég hajtóerő kell legyen. Ne hagyd abba.
    Minden jót M

    VálaszTörlés
  4. asszem a szám is tátva maradt
    Ugye vicc. Belehalok. Légyszi. Ezt nem tehetd velünk
    ne csináld ezt

    pusszancs ElSt:D

    VálaszTörlés
  5. Szia !
    Ejj,hát nehogy abbahagyd az írást!! (:
    Mi mindig melletted fogunk állni és ha valami nem úgy sikerül,ahogy elképzelted a blogoddal kapcsoaltban gondolj ránk,az olvasóidra (nekem segíteni szokott) mi azért vagyunk,hogy erőt adjunk neked mikor épp kételkedsz magadban,mint most!
    Sokan szeretünk és imádom a történeteidet,gondolj bele milyen lenne,ha már nem írnál és nem kapnál visszajelzéseket,hogy milyen jó lett a fejezetedet,amit te írtál.
    Remélem az egy hónap szünet alatt felfrissülsz és boldogan térsz vissza hozzánk!! (:
    Én legalábbis nagy öleléssel várlak =)
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. szia!
    ez a legjobban megírt, legötletesebb Kimis történet, amit olvasok, nagyon a szívemhez nőtt már. ahogy az előző történeteid is. hidd el nekünk, remek író vagy, sokkal-sokkal jobb, mint azok közül néhányan, akiknek a blogján 10-20 ember kommentel rendszeresen. te inkább megérdemelnéd azt a rengeteg dicsérő szót, mint azok, akikbe még annyi igényesség se szorult, hogy átnézzék a fejezeteiket, hogy nem hemzsegnek-e helyesírási hibáktól, mielőtt felteszik.
    az biztos, hogy borzasztó lesz kibírni ezt az egy hónapot a történet nélkül, de remélem addig is újra kedvet kapsz a folytatáshoz dupla energiával kezdesz majd neki ismét írni :)
    én csak arra kérlek, hogy ne hagyd befejezetlenül, mert azt nem bírnám ki...
    várlak vissza!
    pusszancs

    VálaszTörlés
  7. Mónim!
    Nem akartam hinni a szememnek mikor elolvastam először.
    Remélem tudod, hogy remek írónak tartalak. Viszont, ha úgy érzed, hogy Neked most szünetre van szükséged akkor tiszteletben tartom ezt a döntésedet. Az egy hónap elteltével remélem újult erővel térsz vissza hozzánk, mert nagyon sokan szeretnek ám és szeretik az írásaidat is.
    Várlak vissza nagyon-nagyon, de tudod, hogy addig is bármikor, bármivel megtalálsz, ha szükség lenne rám. :)
    Puszi, Dorka

    VálaszTörlés
  8. ugye ez csak valami vicc? nem hagyhatod abba... de ha így is tennél megértenélek. van hogy az ember már belefárad abba amit szeret. már eddig is nagyon nagy volt a kitartásod, hogy nem adtad fel és írtál, hogy boldoggá tehess rengeteg embert az írásoddal. egy fantasztikus lány vagy fantasztikusan nagy tehetséggel. pihend ki magad, és utána már tudni fogod, hogy mit tégy, de kérlek akkor se töröld a történeteket. azért mi olvasók is bűnösök vagyunk, hogy nem írtunk sok kommentet. most éppen magamat szidom a lustaságomért, hogy nem írtam mindig komit.
    ne hagyd abba, kérlek!

    imádunk szeretünk! pihizz! egy hónap múlva egy kipihent lányt akarunk látni!

    sok sok puszi: kicsikoti.

    VálaszTörlés
  9. Remélem egy hét szünet után rájössz, hogy inkább folytatod! Nagyon nagyon szeretem a történeteidet, és naponta többször jövök nézni, hogy nincs e véletlen új rész, ami elkerülte a figyelmemet.
    Nagyon örülnék ha folytatnád!
    Elhiszem, hogy kell egy kis pihenés, de remélem utána teljes gőzzel folytatod majd!
    Jó (rövid) pihenőt!

    VálaszTörlés
  10. Szia csajszi!
    Nekem tetszik amiket írsz, most különösen a Nem így terveztem :)
    Szerintem érdemes lenne folytatnod, és ezt alá támasztandóan:
    kaptam egy díjat, és szeretném neked is tovább adni, úgyhogy meglepi nálam!
    Pusz Pusz
    http://angeghost.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  11. kedves csajszi! újabb díj nálam, tőlem neked kérlek nézz szét nálam! SOk sok Puszi :)

    VálaszTörlés
  12. Szia! Gratulálok a történetedhez! Kérlek nézz be hozzám! Meglepetés vár.

    http://a-szerelem-ereje.blogspot.com/

    VálaszTörlés