2012. október 23., kedd

Somewhere I belong



Sziasztok! Meglett a hét komment és itt is vagyok. Azért ezzel, mert a Love from the past folytatásán még szeretnék egy picit csiszolni. Nem vagytok elfelejtve, remélem, tudjátok. Jó olvasást!



ONT THE RIGHT WAY

A műtét egy kicsit tovább tartott, de az orvos azt mondta, hogy minden sikeres volt, ne aggódjunk, Sebastiannak semmi baja nem lesz. A következő futamon autóba is szállhat, habár ezen kívül a fizikai megterhelés nem engedett. Ezt Heikkivel kell majd megbeszélnünk, de tudtuk, hogy nem fog problémát csinálni.
Már egy ideje beesteledett, de mi nem mozdultunk a testvérem mellől. Ott akartam lenni vele, amikor felébred, hogy valahogyan megköszönjem, amiért engedett nekem. Tényleg boldognak éreztem magam Kimivel és elmondani sem tudtam, hogy ezért még mennyivel jobban szerettem Sebet.
-Talán vissza kellene menni a…
-Nem!- fojtottuk a szót Tommiba Hannaval ketten.
-Vegyük úgy, hogy ki sem nyitottam a számat- sóhajtott fel. Egy ideje már próbálkoztak ezzel.
-Biztos, hogy nem kellene pihenned?- súgta a fülembe Kimi. – Álmos vagy és fáradt. Kiszívta az erődet ez a rengeteg idegeskedés.
-Vele akarok lenni, mikor felkel- bújtam hozzá.
-Rendben- cirógatta végig a hátam. – De utána megyünk, nem érdekel, mit mondasz.
Hallgattam, mert éreztem a hangján, hogy nem fog engedni ebből. Az, hogy vele voltam és őt öleltem, segített egy kicsit megnyugodni. Lehunytam a szemeimet, míg a fejem a vállán pihent. Éreztem a simogatását, a puszikat, amik olyan biztatóak, lágyak, szerelemről árulkodóak voltak. El is tudtam volna aludni a karjai között, de a szívritmust mérő monitor csipogása felélénkült.
-Sebastian…- hallottam Hanna hangját és erre én is felkaptam a fejem.
-Úgy érzem magam, mint akit leütöttek egy palacsintasütővel- morogta halkan, majd megköszörülte a torkát.
-Akkor az égvilágon semmi bajod- nevetett fel Tommi.
-Majd ha felkeltem, kipróbáljuk rajtad is, jó?- kérdezett vissza.
-A humorod a régi- kuncogott barátnőm.
-Köszönöm!- léptem egy kicsit közelebb, de nem engedtem el Kims kezét.
-Sokat gondolkodtam azon, amit a fejemhez vágtál tegnap- kaptam a választ. – Hanna és Tommi is egy csomó érvet tett le mellettetek, Kimi meg végképp. Ha neki sem adok esélyt, akkor kinek?
-Szeretlek!- indultam lassan az ágy felé, a finnem pedig irányított.
-Én is szeretlek, húgi!- fogta meg a kezem a bátyám. – De pocsékul nézel ki. Ahogy te is, szívem!
-Ne csodálkozz- mondta Hanna. – Végig érted aggódtunk.
-Itt vagyok- szorította meg a kezem. – És szerintem alszok tovább- nyomott el egy ásítást. – Nektek is ezt kellene.
-Visszük vissza a lányokat- mondta Kimi. – Te meg pihenj, hogy téged is vihessünk, amilyen hamar csak lehet.
-Egy apró hiba és neked annyi, ugye tudod?- kérdezett vissza Seb.
-Sejtettem- válaszolt Kimi és a hangján hallottam, hogy mosolyog.
-Reggel jövünk- simítottam a kezem a bátyám arcára, majd nyomtam egy puszit a homlokára.
-Várni foglak titeket!- paskolta meg a térdem.
Felkeltem mellőle és arrébb húzódva vártam meg, hogy mindenki más is elbúcsúzzon tőle. Majd Kimivel kéz a kézben mentünk a kórház elé, ahonnan taxi vitt négyünket a hotelbe. Az étterembe bementünk vacsorázni, amire már szükségünk is volt. Az aggodalom miatt egész nap nem ettünk, még csak nem is nagyon beszéltünk egymással. Ezzel szemben most mindenki felszabadult volt és alig tudtuk túlkiabálni egymást.
A kellemes és kicsit kései vacsora után elbúcsúztunk és megegyeztünk, hogy 8:20-kor találkozunk a hallban. Kissé remegő kezekkel nyitottam be a szobába, amivel most Kimivel osztozom. Tudtam, hogy ez már egy kapcsolat, azt is, hogy mit akarok, csak azt nem tudtam, hogyan is hozzam a tudtára.

7 megjegyzés:

  1. Szia!
    Örülök,hogy hoztál friss részt. Rövidke volt. Nagyon. Vagy csak én vagyok telhetetlen. Na mindegy , remélem megint gyorsan összejön a 7 komment.
    Örülök, hogy Seb jobban van és nincsen komolyabb baj vele. A humora tényleg a régi. És a többiek is megnyugodhattak. Nocsak Nocsak , csak nem csábításra készül Nikki.
    Nagyon nagyon várom a folytatást itt és a másik történetedben is.

    VálaszTörlés
  2. Sziiiija!
    Kíváncsi vagyok hogyan akarja "ágyba" cibálni Nikki Kimit. Szerintem nem lesz nehéz. Hanna is segíteni fog ebben biztos vagyok. Csak Sebi meg ne tudja. Még a végén képes lelépni a kórházból, hogy vigyázzon a húgi erkölcsire.
    Facbbok betyárlány

    VálaszTörlés
  3. szia ez szuper remélem sebnek semmi baja nem lesz ezután és nikki kimivel nagyon boldog lesz

    VálaszTörlés
  4. Szió!
    Remélem ezek után minden rendben lesz. Seb még komásan is fenyegetőzik, de ari volt. Kimi egy cukorfalat, annak ellenére , hogy megint keveset szerepelt.
    Remélem Nikki kis terve is sikerül és úgy ahogy szeretné és erről részletesen is olvashatunk :) Itt még úgyse volt 18+ :D

    VálaszTörlés
  5. Üdv!
    Nagyon Nagyon Nagyon Gonosz vagy!!!!
    A legjobb résznél hagytad abba. Van neked szíved? Most lehet agyalni mi is lesz. Remélem Nikki Kimitudtára tudja adni mit is szeretne. És Kimi is veszi a lapot. És a fellegekbe kerülnek. És mi is :)
    Kiki

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Nem csodálom, hogy kommi határt szabtál, alig 3 és fél órával ezelőtt tetted fel a rész és 16 el is olvasták már amiről biztosan tudunk, de csak 5,velem együtt 6 írtak vissza jelzést. És akkor még fel vannak háborodva, hogy nincsen rész.
    Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Rövid volt, a legjobb résznél lett abba hagyva és Nikki készül a nagy csábításra. Sebbel sok gond szerintem már nem lesz. Legfeljebb mindig ott lesz a közelükbe, még szerencse, hogy neki elég sűrű a programja, míg ők elég lazán lehetnek. Remélem még sok rész lesz belőle. Várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Az egyik rész elé írtad, hogy aki kéri annak el elküldöd a történeteidet. Én szeretném ha elküldenéd a rakka003@gmail.com címre ha nem gond :) Előre is köszönöm.
    A részhez: az az érzésem hogy nem sokára vége. Kár lenne érte. Én szívesen olvasnám még. Sebi annyira kis aranyoska volt ahogy viccelődöt, kötekedett :) És a végén Niki gondolat menete, Hmmm :) Nagyon Kiváncsi lettem.
    Én is várom a folytatást :) SOk ihletet kívánok :)

    VálaszTörlés