2012. július 20., péntek

Somewhere I belong


Sziasztok! Bocsánat a késésért, azt hiszem, valaki kilyukasztotta az energialufimat. :/ Nagy nehezen csak sikerült valamit összehozni, azért remélem, hogy tetszeni fog. :)



FEEL SOMETHING...

-Igen?- vettem fel a telefont a harmadik nap délutánján.
-Már vagy ezerszer kerestelek- hallottam meg Sebastian ideges hangját. - Hol voltál?
-Az udvaron a medencében- feleltem nyugodtan.
-Mi? Ott? Hogy kerültél te oda?- váltott át aggódóba azonnal.
-Ne kapj idegbajt, jó?- kértem tőle. - Kimentünk úszni Kimivel.
-Nyomatékosan megmondtam neki, hogy nem csinálhattok semmi veszélyeset- morgott.
-Nem volt veszélyes- tiltakoztam azonnal. - Figyel rám pont annyira, amennyire szükségem van rá.
-Vagyis benne vagytok mindenben, ami alatt megsérülhetsz- folytatta a duzzogást.
-Sebastian, hagyd abba!- csattant a hangom. Összébb fogtam magamon a törölközőt, mert majdnem lecsúszott. - Tökéletesen érzem magam, egy hajam szála sem görbült és nem is fog. Élem az életem, ahogyan eddig is.
-Én csak...- habogott.
-Majd később beszélünk! Szia!- ráztam le és letettem. A túlzott védelem, amit ő a szüleink szemére olvasott, most belőle jött elő.
-Minden rendben?- ölelte át a derekam egy erős kar.
-Csak félt még a szellőtől is- sóhajtottam fel.
-Nem véletlen- bújt szorosan a hátamhoz. - Egy ilyen csodát én is óvnék mindentől.
-Megteszed és mégis úgy érzem, hogy melletted sokkal szabadabb vagyok. Hogy élek és nem vagyok ketrecbe zárva.
-Örülök neki- suttogta.
Ott álltunk a nappaliban, egymást ölelésében és béke honolt a lelkemben. Valószínűleg megbántottam a testvéremet, de nem akartam emiatt aggódni addig, amíg nincs velem. Pontosan tudtam, hogy le kell ülnünk megbeszélni és erre addig nincs esély, amíg haza nem jönnek. Én pedig élvezni akartam minden pillanatot, amit a szabad életemben tölthetek.
-Gyümölcsöket szeretnék enni egy pléden ülve úgy, hogy te adod nekem őket- mondtam ki a vágyamat hangosan, magabiztosan. Az arcom már amúgy sem lehet annál vörösebb, mint amilyen a gondolattól lett.
-Csábító- cirógatta végig az orrával a nyakam. - Rendben, már tudom is, hogy hol és miképpen lehet ezt megoldani. Öltözz fel, gyönyörűm valamibe, amiben nem fogsz fázni- nyomott egy puszit az arcomra.
Kibontakoztam az öleléséből és elindultam a szobám felé. Ott először levettem a még vizes fürdőruhát, majd beiktattam egy frissítő zuhanyt. Utána megszárítottam a hajam és összekötöttem, hogy ne lógjon a szemembe. Végül a szekrényből kirángattam egy farmert, egy vékony pólót és egy szintén vékonyabb pulóvert. Életemben először női praktikákon gondolkoztam, amiket Hanna osztott meg velem. Reméltem, hogy jól döntöttem, de azért előkerestem a telefonom. Szerencsére olyan volt, hogy hanggal kereshettem, így azonnal hívhattam barátnőmet.
-Baj van?- vette fel szinte azonnal.
-Tanácsra van szükségem pasifronton- jelentettem ki.
-Egy pillanat!- mondta, majd hallottam, ahogy Sebnek ecseteli, hogy munkával és anyagokkal kapcsolatos, de csak két perc. - Miről maradok én le itt, Saint-Tropez-ban?- kuncogott, mikor újra a vonalba került.
-Kimi- leheltem a férfinevet a telefonba.
-Reméltem is- vágta rá Hanna. - Ha akkor nem jön magától, én rángattam volna át.
-Te, mint kerítőnő... ez eddig még működött- gondolkoztam el, hiszen a nővéreim kapcsolataiban is nyakig benne volt.
-És most is fog- csilingelte. Utána adott időt, hogy ecseteljen, mit is akarok tenni, majd helyeselt. - Azért valahogy majd jelezd, hogy mi lett az estétek vége, jó? Kíváncsi vagyok!
-Igyekszem és még egyszer köszönöm!- hálálkodtam.
-Két nap múlva megyünk! Szia!- búcsúzott.
-Szia!- nyomtam ki a készüléket. Még egyszer megigazítottam a hajam és kimentem. - Kimi?- lassítottam le tétovázva.
-Már jövök is- szállt felém a hangja balról, majd néhány lépéssel később a keze a derekamra csúszott. - A kissé korai vacsoránk előállt.
Kivezetett az udvarra és egy hatalmas, puha plédre ültetett le. Éreztem a lemenő nap sugarait, ahogy az arcomat simogatják, valamint éreztem azt is, ahogy a mellém telepedő férfi tétován megérinti a kezem. Felsóhajtottam vágyakozva és arra csúsztam, amerre őt tudtam. Addig-addig fészkelődtem, amíg nem kerültem az ölelésébe.
-Ennek most olyan randi szaga van- jegyezte meg Kimi.
-Randi?- kérdeztem vissza. - Nem is rossz meghatározás...- hagytam annyiban a mondatát. Az ölünkbe vette a tálat és kezdődhetett a közös evés is.

5 megjegyzés:

  1. Először hadd osszam meg egy benyomásomat, ami nem konkrétan ehhez a részhez tartozik. Vizuális típus vagyok, amit olvasok elképzelem és ahogy ezt a történetet olvasom én pedig tudom, hogy direkt olyan a ház, hogy Nikkinek vakon se legyenek problémái és mégis mindenhol lépcsőket látok. Nem tudom mitől van, de elég lökött vagyok, nem? :D
    Valami most tuti, hogy lesz Kimi és Nikki között. Mint az várható volt Seb ezt meg némileg nehezményezi, mert talán túlzottan is félti a testvérét. De vajon mi lesz a legerősebb hatással rá? A barátja, a húga és a barátnője győzködése, hogy biztonságban van így is vagy a saját elképzelése, hogy így baj lesz? Biztos, hogy paranoiás vagyok és nem tudom hogyan lehet egy írott mondatban hezitálást érezni anélkül,hogy oda lenne írva mögé, hogy "mondta hezitálva", de Kimi "Ennek most olyan randi szaga van." megjegyzésében mégis azt éreztem.
    Kíváncsian várom, hogyan tovább. :)
    Puszi :*

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nocsak Hanna a kerítőnő :) Sejtettem, hogy az Ő keze volt abban, hogy Kimi átmenjen hozzájuk. Kíváncsi vagyok azokra a pasifogó női praktikákra. Nikkinek nagyon tetszik Kimi, és fordítva. Remélem a következő részben történik valami kettőjük között :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy így alakulnak a dolgok, Nikkinek is sokkal nehezebb elnne olyan emberrel összezárva lenni, akiben nem bízik mag teljesen!
    Én is úgy érzem, hogy Seb nem fogja egykönnyen lenyelni a dolgokat. Túlzottan félti majd a húgát, meg ismeri, hogy Kimi milyen életet élt eddig, és gondolom majd az is közre fog játszani (nem alaptalanul)hogy attól fél, hogy valami hasonlót csinál majd. pedig igazából egy barátjánál nehezebben talál ideális pasit a tesója számára, hiszen Kimiben amúgy ő is megbízik (hiszen rá bízza Kimmit). Remélem azért nem lesz túl nagy veszekedés az ügyből!
    A rész pedig nagyon tetszett, olyan kellemes, békés hangulata van:)

    VálaszTörlés
  4. Végre :D
    Remélem a boldogság folytatódni fog, mert igazán jó olvasni, hogy milyen is Nikki és Kimi kapcsolata.
    Várom.. :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Ezt is letudtam. Eddig tetszik, szóval várom a folytatást. :)
    Yenna

    VálaszTörlés