2011. szeptember 21., szerda

Nem így terveztem - 11. rész

Sziasztok! Ha a kommenteken múlna a folytatás. akkor nem hoznám most... Úgyhogy a folytatást köszönjétek meg sokszoros hurrával Zsaninak. Méghozzá azért neki, mert ő hagyta rajta a gépemen a tavaly Abu-Dhabi GP-t, amit megnéztem ráérő időmben most, délután. :D (Mondhatni készülök a hétvégére ;D) Úgyhogy a tavalyi dupla vb-cím örömére itt a folytatás!

---------------------------------------------------------------------------------

Feladó: kmr@citroenjr.com
Tárgy: Szilveszteri meghívó

„Kedves Sebastian! (csak szólok, hogy nem én fogalmazok)

Szeretettel meghívunk december 31-én hozzánk, a Villa Butterfly-ba a szilveszteri bulinkra. (Vedd úgy, hogy kötelező a megjelenés!) Hoznod nem kell semmit, csak magadat! (Magyarázom: hozz minimum egy üveg pezsgőt, mellé pedig bármilyen töményet… tudom, hogy te nem szoktál inni, így én ajánlom a vodkát. :P) Kérjük, hogy jelezz vissza nekünk, el tudsz-e jönni (Próbálj meg nemet mondani…!), valamint ha szeretnél valakit magaddal hozni, légy szíves, tájékoztass minket!

Üdvözlünk:

Henna és Kimi

U.i.: Igen, válaszolnod kell! És írhatnál arról, hogy mi a helyzet veletek ott Angliában. Valamint elküldhetnéd végre Chloe e-mail címét, mert már elég sok dolgot kellene neki mesélnem. És mi a helyzet a kiscsajjal? Mert róla szinte semmit nem mondtál. Mit titkolsz, Seb???”

- Vélemény?- pillantott rám Seb.

- Ez most komoly?- kérdeztem a nevetésem palástolva.

- Minden levele ilyen. Mármint, ha Henna diktálja, akkor mindenbe beleköt, ha meg ő ír, akkor az egész ilyen hangnemű- magyarázta a srác.

- Akkor írj vissza neki, nehogy ránk törje az ajtót- kuncogtam tovább.

- Eljössz velem?- bukott ki belőle hirtelen, majd ijedten pillantott rám. – Én csak…

- Szeretnéd, hogy veled menjek?- kérdeztem vissza.

- Nekem csak eszembe jutott egy pillanatig…- hajtotta le a fejét. – De nem kérlek meg rá, mert Eliza nem lehet egyedül.

- Apa nem szeret elmenni szilveszterkor, mióta anya nincs. Mindig velem volt itthon, majd mikor egyetemista lettem és elmentünk bulizni, akkor sem ment el sehová- meséltem neki.

- Akkor sem foglak megkérni rá, mert az nem rám vallana. Én nem kérek ilyenre egy anyát- tiltakozott.

- És ha én veled akarok menni? Ha nekem lenne kedvem hozzá?- csúsztam hozzá jóval közelebb annyira, hogy a térdünk összekoccant.

- Chloe, ne hozz ilyen helyzetbe! Szépen kérlek!- hunyta le a szemét.

- Ha nem akarsz magaddal vinni, akkor meghívatom magam Kimivel. Így legalább megtudja az e-mail címemet- hajoltam oda hozzá és súgtam a fülébe.

- Megírom neki, hogy nem egyedül megyek- sóhajtott fel végül megadóan.

Mosolyogva hagytam őt magára a nappaliban. Egészen Thessy szobájáig siettem, ahová kopogás nélkül léptem be. A lány az ágyon ücsörgött, előtte hevert a laptop. Valamit szorgosan pötyögött, de nem tudtam, hogy mit. Csak felpillantott, majd folytatta tovább az írást. Leültem vele szemben és vártam.

- Mi történt veled?- kérdezte meglepve, mikor befejezte az aktuális irományát.

- Nem tudom, hogy jól tettem-e, amit tettem- hajtottam le a fejem.

- Te nem szoktál ilyen lenni- rázta meg a fejét meglepve. – Mit csináltál?

- Rámásztam Sebastianra- suttogtam magam elé.

- Végre- sóhajtott fel a lány. – Azt hittem, hogy sosem lépsz felé.

- Most szakított a barátnőjével, én meg olyat teszek, amivel kísértésbe hozom. Ez kicsit sem jellemző rám- húztam magamhoz egy párnát és a fejem ráhajtottam.

- Nem tettél semmi rosszat- simogatta meg a hátam. – Elmeséled pontosan?

Nagy nehezen összeszedtem magam és elmeséltem neki az apró szikrákat, amik mindig kialakulnak közöttünk, a vacsora napjának esetét, mikor Seb egy szál törölközőben látott engem. Majd beszámoltam a reggeli kis akcióról, mikor lekerült rólam a felsőm és az előbbi kis csábítási műveletemről is.

- Nem is tudtam, hogy szoktad használni a női praktikákat- merengett el Theresa.

- Nem akarom használni őket- ráztam meg a fejem.

- Lehet, hogy neked még nem tűnt fel, de tetszel Sebnek- nézett rám komolyan a lány.

- Jó vicc- nevettem fel. – Majd pont velem akar kezdeni.

- Engem pillanatok alatt lekoptatott- rántotta meg a vállát. – És egyértelműen utalt arra, hogy neki jelenleg más tetszik. Te.

- Valamit nagyon félreérthettél. Annyi gyönyörű nő közül miért pont én kellenék neki?- álltam fel és sétáltam oda az ablakhoz.

- Ezt csak ő tudja megmondani. De egyértelművé tette számomra, hogy neki te kellesz. Ezért is vetettem szemet másra, mint ahogy észrevehetted- mosolyodott el.

- Igen, észrevettem- sóhajtottam fel, majd magára hagytam.

*****

- Szombat van, december, este és mi itt ülünk a fenekünkön- duzzogott Thessy.

- Miért, hol kellene lennünk?- kérdeztem vissza.

Én ültem a kanapé egyik végén, az ölemben egy párna volt, azon hevert Eliza feje. A lábait pedig hanyagul Seb ölébe helyezte, aki szintén a kanapén ücsörgött. Apa a dolgozószobájában volt, azt mondta, hogy van még néhány dolog, amit át akar nézni a keddi megbeszélésre. Theresa pedig az egyik fotelban ücsörgött és látványosan unatkozott.

- El kellene mennünk bulizni. Ne mondjátok, hogy senki nem bulizik Milton Keynes-ben- pillantott rám, majd Sebastianra.

A telefonjuk szinte egyszerre szólalt meg. Mindketten elolvasták a kapott sms-t, majd egymásra pillantottak. Úgy tűnt számomra, hogy hasonló lehet az üzenetek tartalma, mert mindketten felsóhajtottak. Seb nyomta az orrom alá a mobilját végül. Még mindig meg volt nyitva az üzenet.

„Utolsó esténk a gyárban. A szokott helyen vagyunk és a világbajnokunk sehol. Első tesztig nem látsz minket, úgyhogy told ide magad. El is mehetünk érted..! RBR- szerelőid”

- Ez most komoly?- fordultam felé. Csak bólintott. – Neked is hasonló?- néztem a lányra. Átnyújtotta a készüléket.

„Néhány sráccal együtt bulizunk. Gyere el Sebbel, én várlak! Tommi”

- Nincs mit tenni, ideje összeszednetek magatokat és elmenni- néztem rájuk.

- Azt hiszed, hogy itthon fogunk hagyni?- kérdezett vissza Thessy.

- Én ugyan el nem megyek- tiltakoztam.

- Eliza, eljöhet velünk anya táncolni?- fordult a kislányhoz unokahúgom.

- Anya tud táncolni?- ült fel a kislány meglepve.

- Anya remekül táncol, de szerintem már ő sem tudja, hogy mikor volt utoljára táncolni. Elvihetem őt ma estére?- érdeklődte meg Theresa.

- Persze- mosolygott rá Liza. – Megyek, szólok is a nagypapának- ugrott fel és a dolgozószoba felé vette az irányt.

- Szólj a fiúknak, hogy max. másfél óra és ott leszünk- mondta még Thess Sebastiannak, majd megragadta a karom és felhúzott az emeletre.

5 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon tesztett ez a rész, mint az eddigiek. Szeretem Thess-t, talán a segítségével Chloe és Seb egymásra talál végre.

    Nagyon várom a következőket ♥

    puszi, Dóra♥

    ui.: Érdekes lesz a következő rész--> főleg a buli miatt ☺

    VálaszTörlés
  2. Szia ! Végre lépett valamit a csajos, és nem csak toporognak egy helyben ! de Basi is léphetne igazán ! :) Amúgy nagyon tetszett a rész, kiváncsi leszek a bulira ! Várom a folytatást, puszi

    VálaszTörlés
  3. egy lépéssel előrébb a cél felé. nem kispályás ez a chloe, ha kell beveti az utolsó trükköt is. kimi igazán élvezi amit seb és chloe csinál egymással. eliza aranyos mint mindig. thessy remélem nem csak játszani akar tommival. és bulira fel! már várom a folytatást! imádtam ezt a részt! :)♥

    puszi: kicsikoti. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Mónim!

    Először is bocsánatot kell kérjek amiért az elmúlt pár résznél elmaradtam a kommenteléssel. :$ De most itt vagyok. :)

    Nagyon úgy érzem, hogy Chloé és Seb most már szépen lassan egymásra találnak majd, bár még Hanna a múltkori sms-ei alapján megpróbálhat bekavarni, de nem hiszem, hogy Seb még akarna tőle valamit is. Seb azt írta Kiminek, hogy Thessy és Tommi is igen egymásra találtak és ahogy így belegondolok akár még jó páros is lehetnek úgyhogy én azt mondom hajrá. :D
    Eliza tüneményes kislány és akárki akármit mond nekem Adrian Newey is felettébb aranyos figura, mármint a maga apukás/nagypapás módján. :)

    Puszi, Dorka

    VálaszTörlés
  5. Helló Móni!
    Először is, elég gáz tőlem, hogy csak ma, fél 12-kor vettem észre, hogy folytatod az írást (vagy ahogy írtad, már rég meg van írva, csak berakod nekünk :) Másodszor: Zsaninak nagy puszi, meg ráküldöm az ő perverz szerelőjét, hálám jeléül! (Ezt akár átadhatod neki:D)
    Történet: A csajos levelei tetszenek, főleg amiket Hornernek küld. :D Pimasz és kicsit odaszúrós. Lesz még ilyen? *-* Örülök, hogy kezdenek kibontakozni a képek. :) Seb és Chloé aranyosak így együtt, de feljebb kell lépni azon a bizonyos létrán :) Bár gondolom ezen a RBR-szerelői bulin lesz valami kavar. De ha nem lesz, csak annyi, hogy Seb és Chloé kavarni fog, az is tökéletes lesz. :P
    Kimi-Kimi... imádom a leveleit, többet szeretnék tőle olvasni! :) Ugye még lesznek Kimi levelek? *.* *hatalmasbociszemekkelnéz* Thessy számomra kérdőjel, de tuti hogy valami partyface :D És nem csak Tommira fog rámozdulni, szerintem. :P De hangsúlyozom, hogy szerintem. Egyelőre kevés Tommit kaptunk, ez miért van? :( Oké, tudom, hogy nem olyan központi szereplő, de örülnék, ha többet szerepelne ^^ Eliza tündérborsó, igazi kislány. Kedves a közte és a barátnője közötti "konfliktus" :) De ugye megoldódik? Oké, tudom ez sem olyan éltető szál, de engem érdekel :$
    Fú, úgy érzem sokat is írtam, meg lesz benne egy-két értelmetlen dolog. :$ Ezért így utólag is bocsiiiii =(
    Puszillak,
    Fanni

    VálaszTörlés