2011. június 6., hétfő

Száguldó remény - 22. rész

Dorkának és Fanninak! <3 :))

------------------------------------------------------------------------------------------------

Igazgattam a hajam a tükörben, mert nem tudtam eldönteni, hogy mennyire kellene elegánsnak lennem a vacsorán. Fogalmam sem volt, hogy mire kellene számítanom Sebastian kis ötletével kapcsolatban. A ruhámat sem választottam ki és biztos voltam abban, hogy miattam fogunk elkésni.

- Gyere!- lépett be mosolyogva Tommi. – Segítek, mert látom rajtad, hogy teljesen tanácstalan vagy.

- Nem vagyok tanácstalan- tiltakoztam, miközben kimentem a szobába utána. – Csak azt nem tudom, hogy mi legyen a hajammal, mit vegyek fel, hogyan sminkeljek…

- Azonnal megoldunk mindent- adott egy puszit a nyakamra. – Elsőnek felveheted ezt a ruhádat- nyújtotta felém a fehér ruhát, aminek az alját halványbarna virágok díszítették. Mialatt belebújtam, felfedeztem, hogy rajta is egy barna hajszálcsíkos ing volt. – A hajadat ne kösd fel, szeretem, ha ki van bontva. Olyan ritkán látlak így- adott egy csókot.

- Rendben- bólintottam és visszamentem a fürdőbe, hogy összeszedjem magam most, hogy már volt egy irányom.

Végül időben érkeztünk meg a néhány utcával arrébb álló házhoz. Tommi senkitől és semmitől nem zavartatva úgy terelgetett engem befelé, mint aki világ életében itt lakott. Szerencsére az ajtót nem értük el, mikor kinyílt és kilépett rajta Mia. Egy csinos nyári ruhát viselt, amihez remekül illett a befont haja.

- Maddie!- ölelt magához szorosan. – Azt hittem, hogy sosem érsz ide hozzám. Seb teljesen kiborít.

- Miért, mi a baj vele?- indultam el a lány után befelé.

- Ha én azt neked elmondanám…- pillantott a hátam mögé, ahol a finnem mosolygott.

Mia belekezdett a mesélésbe, én pedig tökéletes hallgatóság voltam. Menet közben odaintettem a német pilótának, majd hagytam, hogy az egyik vendégszobában barátnőm elmondjon mindent, amit akar. Sokszor majdnem hangosan felnevettem, mert Seb gyerekes tréfákat űzött vele, amik aranyosak voltak nagyon.

Utána én is elmeséltem az előző napi vívódásunkat és azt, hogy Heather hogy kavart meg mindent. Mia szomorúan ölelt meg, önmagát hibáztatta, amiért nem vette észre korábban, hogy az a nőszemély Tommit akarja, pedig ő vele volt. Ígéretet tett nekem, hogy mindent megpróbál elkövetni annak érdekében, hogy többé ez ne történhessen meg.

- Azt ígérted, hogy bemutatsz nekünk 2 gyönyörű hölgyet, erre sehol senki. Milyen házigazda vagy, Seb?- hallottam meg egy régről ismert hangot.

- Kimi?- kérdeztem tétován és elindultam az ajtó felé.

Amint kinyitottam azt, láthattam, hogy a nappaliban áll a 3 férfi, valamint egy szőke lány. Arra, hogy mi kiléptünk, mindenki felénk fordult. Nem akartam elhinni, hogy pont itt, a világ egyik legeldugottabb helyén futok össze vele. Találkozott a pillantásunk, és pillanatokon belül én elpirultam, ő pedig vigyorogni kezdett.

- Remélem, hogy nem az jutott eszedbe, mikor leöntötted őt- veregette hátba honfitársát Tommi, majd odalépett hozzám és átölelt.

- Ha láttad már, hogy milyen gyönyörű, talán nem lep meg, hogy az jutott eszembe- felelte erre a Jégember.

- Räikkönen!- csattant mellette a szőke lány hangja.

- Rendben, befogtam- húzta be a nyakát az említett. – Dorine, bemutatom neked Madison Hopes-t, akivel még a Ferrarinál voltunk munkatársak. Dessy, Dorine Sthicher a barátnőm- mutatott be minket egymásnak.

- Szia!- köszöntünk egymásnak és kezet fogtunk.

- Kimi, Dorine, ő pedig az én barátnőm, Mia Frost- mondta Sebi a lányra mutatva. Meglepve néztünk össze Tommival. Mia a barátnője?

Az egész este remekül telt. A fiúk komolyan vették, hogy minél több dologból viccet kell csinálniuk, lehetőleg a másik bevonásával. Így került egy hatalmas adag bor a Kimi pólójára, amitől megszabadult, így landolt a saláta Tommin, vagy így lett nyakon öntve Sebastian narancslével, amitől úgy ragadt, hogy jobb volt elkerülni messzire.

Miután kijátszották magukat a férfiaknak nevezett óvodások és mindannyian átöltöztek, leültünk egy kicsit beszélgetni. Utána Dorine cselesen a közös edzések felé terelgette a beszélgetést, aminek az lett a vége, hogy Seb edzőtermében ő és Kimi elkezdtek tollaslabdát játszani, amiben a finn eddig remekelt.

- Kifejezetten javult Seb a játékban- nézett ránk Dory.

- Semmi közöm hozzá- rázta a fejét Tommi.

- Persze-persze- nevetett fel a lány.

Kedvesnek és aranyosnak találtam. Egy szépségszalonban volt kozmetikus, és lassan már fél éve volt együtt a finnel. Kicsit sem volt pénzhajhász, neki az számított, hogy együtt legyenek és szeressék egymást. Azt mondta, hogy támogatja mindenben, még az olyan őrült ötleteiben is, mint az amerikai versenyek.

- Monacóba jön ez a csodabogár?- böktem a koncentráló Jégemberre.

- Azt tervezi- bólintott rá a lány.

- Ha van kedved, ugorj be hozzánk a Red Bullhoz- mosolygott rá Mia, mielőtt én kimondhattam volna. – Biztos remekül fogunk szórakozni és akkor ő is kiélheti a bulizási kényszerét.

- Nincs is bulizási kényszerem- fordult felénk Kimi, mire a labda a lába előtt landolt.

- Nyertem!- kiáltott fel Sebi. – Megvolt az első győztes csatám!

Lepacsizott a finnemmel, majd felkapta barátnőmet és megcsókolta. Ez persze mindenkit meglepett és a lány tűzvörös arccal nézett utána ránk, de végül úgy döntött, hogy jobb, ha nem néz egyikőnk szemébe sem. Szerencséjére az este 11 eléggé késő volt már ahhoz, hogy elindulhassunk hazafelé.

- Mióta tart?- kérdezte Kimi, mikor ketten maradtunk az udvaron. Tommi még Sebbel beszélt, míg Mia és Dorine éppen számot cseréltek.

- Még a szezon előtt jöttünk össze. Lassan 2 hónapja- néztem a férfire.

- Szereted?- lépett közelebb hozzám.

- Szeretem- bólintottam rá. – És te Dorine-t?- kérdeztem vissza azonnal.

- Mehetünk- jelent meg a lány, így érdemleges választ nem kaptam.

Elköszöntünk mindenkitől és visszamentünk Tommi házába. Jó volt visszatérni oda, már teljesen otthon éreztem magam. Fáradtan zuhantam be az ágyba egy gyors zuhany után, hogy a derekamon egy szorosan ölelő kézzel aludjak el.

*****

(Heather szemszöge)

Utáltam, mikor valaki dirigált nekem. Szerencsére az esetek legnagyobb százalékában gyorsan megtaláltam a kulcsot ahhoz, hogy az irányítás az én kezembe kerüljön. Általában elég volt egy kicsit éreztetni a fatuskókkal, hogy igazi férfiak és mindent megtehettem, persze, ők végig azt hitték, hogy az ő kezükben van a gyeplő. Valójában én irányítottam mindent.

Most is minden így történt. Mindenki úgy tudta, hogy Ausztriába utaztam haza, de a valóság az volt, hogy Angliában táboroztam, a gyártól alig 5 percnyire, egy apró szobában, egy férfivel magam mellett, aki meztelen volt, akárcsak én. Tökéletesen magamba tudtam őt bolondítani, ami a tervem egyik legfőbb állomása volt.

- Heather- nyögte a fülembe és simogatni kezdett.

- Ne hagyd abba- búgtam kéjesen és felé fordultam.

Kicsit sem hozott izgalomba az, amit tett velem, de elhitettem vele, hogy még nem volt férfi, akivel olyan jó lett volna nekem, mint vele. Ő pedig elhitte, hiszen tökéletesen játszottam a szerepem, ahogyan mindig. És magam előtt tartottam a célt végig: Olaszországban várt rám Ő, akiért mindent megadtam volna a világon.

2 megjegyzés:

  1. Lehet én lenni a "sötét", de most megleptél :)
    Ki a fene van Olaszországban? :) Heather pókica most kit akar csapdába ejteni? :(

    Remek rész, imádom :)

    Várom a folytatást.

    Puszi: Timcsy

    VálaszTörlés
  2. Szió! Sajnálom,hogy megint nem írtam az előző fejihez,de tudod a lustaság nálam már komoly szenvedélybetegség..:D Kezdek kifogyni a dícsérő szavakból,úgyhogy szeretettel várom őket az e-mail címemre..:D Megint nagyot alkottál,nagyon tetszik,ahogy csűröd-csavarod a sztorit:) Csak nem volt valami Kimi és Maddie között? Mi ez a becenév?^^Dessy..hmm..elgondolkodtató a dolog..:D Még mindig imádom a töridet,és tényleg sajnálom,hogy ilyen lusta vagyok,de éppen azon vagyok,hogy újratöltsem az energiakészletemet,amit a tanáraim előszerettel szívnak ki belőlünk..:D Nyáron megpróbálok többet írni,ráadásul egy saját törivel és készülök,de ezt majd csak nyáron:) Nagyon várom a kövi fejit:) Sok puszi: Mercii

    VálaszTörlés