2010. november 29., hétfő

Kísért a múlt - 53. rész

A délután folyamán sikerült megtalálnunk Sebastiant és Evangeline-t, akik a BMW motorhome-ba menekültek el a rengeteg újságíró elől. Sajnos még mindig nagy szenzációnak számított, hogy ők ketten együtt vannak, az meg még nagyobb hír volt, hogy most együtt érkeztek.

Kimivel persze el kellett válnunk egymástól, mikor én bementem a BMW-hez, mert nem lett volna szép, ha bejön hozzánk. Éppen azzal viccelődtünk a nap folyamán, hogy mikor lenne ebből kémbotrány. Akkor még nem sejtettük, hogy milyen balhé fog kitörni a futam után.

Este a szállodában találkozott újra a kis csapatunk, ahol beszámoltunk a későn érkezetteknek a reggeli botrányról. Mindent pontosan elmeséltünk nekik, hogy megérthessék, mi is történt velünk. Már csak egy kérdésük volt, de az nekünk is. Mi is lett Laurent sorsa? Mert erről senki sem tudott.

- Elnézést a zavarásért!- lépett mellénk Rob Smedley.

- Itt a megmentőm- mosolyogtam a férfire.

- Nem vagyok olyan nagy megmentő- rázta meg a fejét. – Egy pillanatra meghallottam, amit beszéltetek.

- Esetleg tudsz valamit?- fordult felé Kimi, akinek a háta mögött állt.

- Hallottam beszélgetni az FIA kamion mellett két munkatársat, akik szoktak jönni ellenőrizni. Ők mondták, hogy Bernie kiosztotta nagyon, majd pedig lefokozta és mehetett vissza az angliai bázisra iratokat tologatni- magyarázta nekünk.

- Szeretem a jó híreket- mosolygott Kimi.

- Nem csatlakozol hozzánk?- kérdeztem most én.

- Nem, megyek vissza Felipéhez- bökött a fejével a brazil felé, aki intett nekünk. Mi is bólintottunk. – Holnap találkozunk!

- Szia, Rob! És köszönjük!- mondtam még, majd mi is folytattuk a vacsoránkat.

***

Másnap reggel korán felébredtem, még azelőtt, hogy megszólalhatott volna az ébresztőórám. Kicsoszogtam a szobából, majd hozattam fel a szobába reggelit és egy friss újságot, hogy megnézzem, mik a hírek. De alig csuktam be az ajtót, majdnem kiesett a kezemből a tálca, mikor megláttam az újság címlapját.

Ott virítottunk Kimivel. Az a kép volt, amikor előző nap szorosan magához ölelt, mert éppen sokkolt Laurent. Belőlem nem látszott, csak a hajam, de Kimi pontosan kivehető volt. A cikk pedig komolyan kombinált kettőnkről. És ebben az volt a nagy probléma, hogy az igazság felé tapogatóztak.

Nem féltem a sajtótól, nem féltem mástól, csak Jennitől. Ő volt a legnagyobb problémám, mert tudtam, hogy ő megismer engem és abból nem sülhet ki semmi jó. És arról ne is beszéljünk, hogy a hétvégén nem lehetek vele mindig együtt, mert akkor tovább romlana a helyzet. Nem tudtam, hogy mit is tehetnék most…

4 megjegyzés:

  1. Szijja!

    Örülök neki, hogy Laurent-et lefokozták, megérdemelte. Remélem többet már nem fog bekavarni.
    Jennitől azonban én is tartok. :S Nem is kicsit. Jó lenne, ha Kimi okos lenne és nem engedné szabadjára a nejét. Bár ez túl nagy elvárás egy férfitől. :D

    Nagyon tetszett! :D

    Puszi,
    Noncsi

    VálaszTörlés
  2. Szijjja Monshe :)
    Picikét örülök, hogy itt és a másik regénynél is, lazább fejezet volt, mert most nehezemre esett volna gondolkodni. :) Ma hajnalban mindössze 3 órát aludtam reggelig és hát megérzem... :D
    A rész pedig: Noncsival teljes mértékben egyet tudok érteni. Laurent lefokozása jó hír.
    De itt a végén, mikor látszódnak az újságban... Jenni érkezését várom, jobban mondva nem várom, de talán most már nem ússzuk meg.
    Kimiben én viszont bízom, mert tudhatja, ha most hibázik, akkor újra és talán örökre elvesztheti Zoét.
    Tetszetőőőőős volt. :)
    Millió puszi,
    Réka

    VálaszTörlés
  3. na akkor mégegyszer xD

    nem emlékszem,hogy mit írtam már tegnap...xD

    jaa de eszembe jutott kb

    szóóval azon gondolkozom,hogy azért írod-e ennyiszer,h Jenni fog bajt keverni,mert tényleg ő fog bajt keverni,vagy csak el akarod terelni a figyelmet valaki másról,aki bajt tud okozni?:Dvalakiről,akiről nem is gondolnák:d pl. most nagyon elkezdett ott sündörögni a Rob Smedley nevezetű very sexual versenymérnök:D:D biztos tetszik neki Zoé:D:D nem áám,Rob nem gonossz:D:D de milyen ügyesen kihalgatta az FIA-s muksókat:D *megjelent lelki szemei előtt Rob,miközben ártatlan tekintettel,fütyörészve sasszézik az FIA-sok felé,plusz malmozik az ujjaival,hogy még feltűnésmentesebb legyen...* :D jaj de milyen szerény volt:P

    jaj megint túlnőtt a Smedley-fétisem...nagyon sajnálom,pedig moderálni akartam magam...tegnap nagyából sikerült is xD

    puszi és imádat: aRobimádóZsaniRékája:P

    VálaszTörlés
  4. Sia!

    Huh!
    Le maradtam :D Nem szeretek sokadiknak komizni, mert mindent leírtak már előttem.. -.-

    XD Most már amikor olvasom Rob nevét és tudom, hogy Réka is olvassa egyből eszembe jut milyen fejet vághat. XD

    Tényleg leírtak mindent előttem...
    Jenni fog még bajt hozni és Laurent is... Valahogy tuti nagyon befog az egyik keverni vagy mindkettő... vagy megússzuk jól, és más galiba lesz. :D

    Pus
    Goof

    VálaszTörlés