2010. április 11., vasárnap

Back again... - 37. rész

(Gemma)

Még mindig remegtem a történtek után. Rettegtem, hogy baja esett, hogy olyan történt, amit nem akarunk. Liz és Bonnie sem voltak a legjobban, mindhárman csak azért voltunk még talpon és nem törtünk össze, mert a többiek nem engedték.

El akartunk menni a helyszínre segíteni a keresésben, de megtiltották. Pedig minden vágyunk ez volt. Odamenni és megtalálni őket. Bernie viszont nem engedte, mivel minden pilóta jönni akart, nem csak a kis csapatunk. A nagyfőnök viszont azt mondta, hogy ez felejtős, de addig nyúztuk, míg elküldött egy nagy csapatot keresni.

- Lányok, ennetek kell- jelent meg mellettünk Heikki.

- Soha- fordítottam el a fejem.

- Ezt te sem gondoltad komolyan- rázta meg a fejét Bonnie.

- Nincs az az étel, amit megennék- rázta a fejét Liz.

- Tévedtek- telepedett le velünk szemben Bruno. – Itt van 3 tányér leves.

- Nem fogunk enni- nyomatékosítottam.

- Dehogynem- tolta elénk a tányérokat. – Mivel nem akarjátok elveszíteni az erőtöket és ti akarjátok a fiúkat ápolni.

Bonnie rám nézett. Tudtam, hogy ugyanazt gondolja, amit én. Brunonak igaza van, de mi meg vagyunk olyan makacsok, hogy ne adjuk fel az elveinket. Ezt a tervet Liz beborította, mert megfogta a kanalat és lassan enni kezdett. Mi is csatlakoztunk hozzá, miközben a többiek elégedetten néztek minket.

- Most figyeljetek!- kiáltott valahonnan a tömegből Petrov. Mindenki a tévé felé kapta a fejét.

„A kutatócsoportok elnöke bejelentette, hogy megtalálták a gép fekete dobozát, amelyből kiderült, hogy a másodpilóta hibájából történt a baleset. Ezalatt Milton Keynes-ből, a bázisról kaptuk a hírt, miszerint a másodpilóta, akinek a gépen kellett volna tartózkodnia, ájultan feküdt egy szobába bezárva. A rendőrség nyomoz előre eltervezett terrorista cselekmény miatt.”

Mindenki tátott szájjal bámulta a tévét. Nem akartuk elhinni, hogy volt olyan, aki direkt a fiúk életére támadt, szánt szándékkal őket akarta tönkre tenni. A hitem még mindig megvolt, hogy mindannyian élnek. Bíztam benne, hogy ők még mindig velünk vannak és küzdenek az életükért és értünk.

- Ha valami bajuk lesz…- kezdte Bonnie.

- Semmi bajuk nem lesz- csattant fel mellettünk Diane.

- Valahol ott vannak, csak nem tudnak nekünk jelezni. Bízzatok, lányok!- lépett mellénk Tucci.

(Christian Horner)

A fejem fájt, a lábam vérzett, de nagyobb bajom nem volt. Szétnéztem és mindenhol csak a roncsokat láttam. Nehezen bár, de megpróbáltam felkelni a helyemről. Lassan kezdtem botorkálni előre.

- Kimi! Sebastian! Tommie!- kiabáltam a nevüket, mivel ők ültek mellettem. Nyöszörgést hallottam az egyik roncs felől, így arra indultam el…

3 megjegyzés:

  1. Most olvastam el a két részt, és... jajj, kérlek, ne legyen semmi bajuk!!!!! :'(

    VálaszTörlés
  2. Hú, ez nagyon szomorú eddig. Lécci, legyen belőle happy end! Kimi és Bonnie annyit küzdöttek már! Lécci, lécci, lécci ne ölj meg senkit!

    VálaszTörlés
  3. Jajjj ez nem lehet igaz :D Úgy megörültem, hogy tegnap még raktál fel részt, mert úgy gondoltam megtudunk valamit a fiúkról. Persze ez így még mindig jobb, mintha rossz hírt kaptak volna a lányok. Inkább várok türelemmel, csak ne legyen semmi bajuk! Ééés különben is, talán már az is jó jel, hogy Christian jól van.
    Várom a hétvégét és azzal együtt a folytatást is. :) Pusziiii
    Ui: Vasárnap elutazom egy hétre és várhatóan nem is leszek netközelben, így nem tudok majd komit írni, igaz olvasni sem...

    VálaszTörlés