2010. április 11., vasárnap

Back again... - 36. rész

(Hayley)

Egyből csend lett az egész teremben. Liz csak zokogott, többet nem tudott tenni. Gemma is bámult maga elé, miközben a könnyei folytak a szeméből. Bonnie ügyetlenül felnyomta magát az asztaltól és elindult kifelé, de néhány lépés után feladták a lábai a szolgálatot. Ájultan hullott Michael karjaiba, aki elkapta.

Jaime és Heikki egyből elvitték őt orvoshoz, mialatt a teremben halk sutyorgások kezdődtek. Fogalmunk sem volt, hogy mivel tudnánk megmagyarázni a történteket, hogy vannak-e túlélők, hogy miért pont velük történt mindez, vagy hogy ki is a felelős.

- A teszteket azonnali hatállyal megszakítom!- szólt az ajtóból Bernie. – Egészen addig, amíg nem tudjuk, hogy mi történt a Red Bull csapattal.

Valahogy mindenkiben felszabadult egy aprócska rész, hogy megkapjuk azt az esélyt, hogy csak arra figyeljünk, ami történt a fiúkkal. Éreztem a feszültséget mindenhol a teremben. Már el is kezdték néhányan az átrendezést. Mindent úgy akartak helyezni, hogy tökéletesen elférjünk.

Fél órával a hír érkezése után a 2 fiú Bonnie-t támogatta vissza közénk. Leültették mellém és egyből magamhoz öleltem zokogó barátnőmet. Közben láttam, hogy egy óriási tévét szerelnek éppen a falra, hogy követni lehessen az eseményeket.

- Ha bajuk lesz… Ha nem jönnek vissza… Ha nem…- motyogta maga elé.

- Bonnie, hinned kell benne, hogy élnek!- szóltam rá. – Bízz bennük. Túl kell élniük. Hallod?- ráztam meg egy kicsit.

- Mindketten ott voltak. A szerelmem és a legjobb barátom- motyogta magam elé.

- Bonnie, nem adhatod fel- ült le mellém Liz. Bones ijedten kapta fel a fejét. – Kimi mindent túlélne érted, mert szeret.

- És veled mi a helyzet?- kérdezte nyersen és gonoszan.

- Én csak a barátja vagyok. Próbáltam támogatni, mikor elszúrta köztetek. És én… én Tommie-t szeretem- motyogta maga elé és könnyeit törölgette.

- Elég legyen!- lépett elénk Robert. – Mind a ketten fejezzétek be!- nézett először Lizre, majd Bonnie-ra.

- Rob, most nem alkalmas…- kezdte Bones, de a lengyel leintette.

- Mindketten szerettek valakit, aki a gépen ült. Nem hiszem, hogy nem tudtok bízni a szerelemben, ami hozzájuk köt! Gondoljatok erre és hogy mennyire erősek! És ahelyett, hogy egymást marnátok, legyetek a másik támaszai!

- Köszönjük, Robert!- állt fel Bonnie és megölelte őt.

„Még mindig nem lehet tudni, hogy van-e túlélője annak a repülőgép-balesetnek, amelyben érintett a Red Bull Racing Formula-1-es csapat mindkét pilótája és csapatfőnöke is. A keresést nehezíti, hogy a határ közeli terület mindenhol tele van a roncsokkal és nincs elég felderítő…”- szólalt meg a tévé. Mindenki odakapta a fejét.

2 megjegyzés:

  1. Áááhh még még még még!!!
    Imádom!

    VálaszTörlés
  2. Újra szia :)
    Mire az előbb összeszedtem a gondolataimat, meg leírtam, új részt kaptunk :D Imádlak és persze nem csak ezért :)
    Ami a részt illeti... Szívszorongató a helyzet :( :( És nem tudtuk meg, hogy mi van a fiúkkal. :( Ááááh ez igazságtalanság :)
    Pusziiiii

    VálaszTörlés