2011. január 3., hétfő

Kísért a múlt - 59. rész

Sziasztok! Meghoztam a legújabb részt. Láttam az újabb novellaötleteket, csütörtök magasságában tudom is hozni, de előtte tanulnom kell, mert szerdán lesz egy vizsgám. És bárki írhat még ötleteket akár a bejegyzéshez, akár a kommentbe. Most egy kicsit hosszabb rész lett, két szemszöggel, remélem, hogy kapok hozzá kommenteket. :)

----------------------------------------------------


(Seb szemszöge)

Kissé ideges voltam, mikor a taxiban ültünk és Evangeline szüleihez tartottunk. Nem féltem, de nem akarta, hogy rosszat gondoljanak rólam. Nem magam miatt, mert én megemésztettem volna valahogy, de nem tudom, hogy a kedvesem miként viselkedett volna. Elég sok megrázkódtatás érte mostanság.

- Itt vagyunk- mosolygott rám.

Egy barátságosnak kinéző kertes ház előtt álltunk meg. A barátságos, virágokkal teliültetett kertben az anyukája éppen rendezgette a palántáit. Az ajtó nyílására felkapta a fejét, majd mosolyogva indult meg felénk. Kifizettem a taxist, majd a csomagokkal indultam Eva után, aki már a kaput nyitotta.

- Édesem!- ölelte meg őt az anyukája, Angel pedig boldogan bújt a karjai közé.

- Elhoztam őt is, ahogy ígértem- lépett mellém. – Anya, ő az igazi. És most komolyan és örökké.

- Sebastian Vettel vagyok- nyújtottam a kezem a nő felé.

- Rachel Datworth- mosolygott rám. – Örülök, hogy eljöttél. És tegezz nyugodtan.

- Köszönöm!- mosolyogtam rá én is.

- Apa merre van?- nézett körbe szerelmem.

- Tárgyalása van 11-től, de azt ígérte, hogy kora délutánra végez. Estére egy kis grillezést terveztünk- mesélte Rachel, miközben elindultunk befelé.

- Az jó lesz nagyon. Mi lepakolunk meg pihenünk egy kicsit, jó?- nézett a mamájára, majd a karjaimba bújt.

- Menjetek csak- biccentett, én pedig elindultam, hogy megismerjem kedvesem szobáját.

*****

(Zoé szemszöge)

Csütörtök reggel a reptérre menet vettem néhány újságot, hogy tájékozódhassam, mi is a helyzet a nagyvilágban. A politikát gyorsan átugrottam, valamint a celebvilág sem nagyon fogott meg. Végül sikeresen kikötöttem a sportrészlegen, amit már sokkal nagyobb élvezettel lapozgattam.

Elolvastam azt is, hogy a legújabb angol kedvenc, Lewis mit nyilatkozott a szezonról és mit is gondol a világbajnoki címről. Leírta Kimit már most, így az újság rövid úton a kukában végezte. Sosem voltam előítéletes, de most kezdett nagyon elegem lenni az új felfedezettből.

Inkább felemeltem a fejem és az embereket kezdtem szemlélni. Megakadt a szemem egy családon, akik két kisgyerekkel voltak. A szívem nagyot dobbant és örömmel töltött el, hogy láthatok egy ilyen boldog családot. A szemeim előtt megjelent egy kép, ahol egy hatalmas ház udvarán Kimi kergeti a szőke hajú kisgyerekeinket.

Alig jutott eszembe ez a kép, már meg is jelent az emlegetett finnem. Farmer volt rajta, fehér pulcsi és fehér sapka. Egyből kiszúrt a tömegben és felém indult. Felkeltem az ülőhelyemről és türelmesen megvártam őt. Letette mellém a holmiját, majd az volt az első dolga, hogy forrón megcsókolt.

- Hiányoztál- mosolygott rám, mikor elengedett.

- Te is hiányoztál- öleltem át, hogy magam mellett tudhassam. – Menjünk innen, mielőtt megjelennek a fotósok.

Kézen fogott és együtt mentünk a kocsiig, ahol odaadtam neki a kulcsokat. Még emlékezett az útra a háztömbhöz, ahol megismertük egymást. Megálltunk az udvarban és még a garázsunkba is beálltunk. Utána Kimi csak állt az udvaron és nézte a hatalmas épületet. Nem tudtam, hogy mire is gondol éppen.

- Gyere, anya már nagyon vár téged- léptem mellé és összefűztem az ujjainkat.

- Nem mérgesek rám?- pillantott az arcomra.

- Elmeséltem nekik mindent és azt is elregéltem, hogy én miként gondolom a dolgot. Ők pedig belenyugodtak és szeretik pozitívan kezelni a helyzetet- adtam neki egy puszit.

Felsétáltunk az emeletre, ahol laktunk. Felérve éppen akkor lépett ki egy 16 körüli fiú abból a lakásból, ahol régebben Kimi lakott. Egy pillanatra megtorpant, végignézett rajtunk, majd megrázta a fejét, és gyorsan elment mellettünk. Jól szórakoztunk a zavart arckifejezésén, miközben kinyitottam az ajtót és beléptünk hozzánk.

- 6 évvel később csak még fessebb lettél- lépett Kimshez anya és átölelte. – Minden maradjon a régiben, tegeződünk és otthon vagy.

- Köszönöm- mosolygott rá párom és adott neki egy puszit.

- Csak ugyanazt tudom mondani- nyújtotta apa a kezét. – Persze, csak addig, amíg Zoé ki nem pakol innen téged megint.

- Nem szándékozom kitenni- léptem a férfi mögé és végigsimítottam a hátán. – Mikor kell Kanadába mennünk?- pillantottam az arcára.

- Csak a hétfő délelőtti géppel- adott egy csókot.

Az egész napunkat a szüleimmel négyesben töltöttük. Délután Kimivel elmentünk vásásrolni, majd együtt álltunk neki a vacsorának, mivel a szüleimet Smith-ék várták vacsorára, ők voltak a sorosak a baráti társaságban. Ez azt jelentette, hogy hatra odamennek és éjfélnél előbb nem jönnek haza.

Vacsora után beszélgettünk egy kicsit, vagyis inkább a Jégemberem mesélt nekem arról, hogy mi is történt konkrétan vele és a feleségével. Boldogan konstatáltam, hogy ők ketten tényleg el fognak válni, vagyis tényleg boldogok lehetünk együtt. Kimi 8 körül ment el zuhanyozni. Akkorra én már túl voltam a tisztálkodáson. Végül addig tettem-vettem, mígnem sikeresen eszembe jutott egy ötlet.

- Bemehetek egy pillanatra?- kopogtam az ajtón.

- Gyere csak- hallottam a férfi hangját, majd gyorsan be is surrantam a fürdőbe. – Itt maradt valami?

- Igen, a kedvenc hálóingem a szekrényben van- nyitottam ki az ajtót, de közben már a rajtam lévő köntöst vettem le magamról.

Nem számított arra, hogy én leszek az, aki kettőnk közül a türelmetlenebb és rávetem magam. Majdnem elhasalt, mikor meglátott meztelenül belépni a zuhanykabinba mellé. Azonnal ki akart menni vagy engem akart kitessékelni, de nem hagytam magam, tartottam az elhatározásomat.

- Zoé, kérlek! Már mondtam…

- Tudom- vágtam közbe és végigsimítottam a mellkasán. – De nekem nincs szükségem semmi tökéletességre. Minden tökéletes már akkor, ha velem vagy. És nem mondhatod, hogy egy tökéletes pillanatunk sem volt soha még a fürdőben.

- Szeretlek!- mondtam, majd megragadta a derekam és megcsókolt.

A kettőnk lendületétől a csempének dőltünk, de nem zavarta egyikünket sem. A csókjai elbódítottak és ahogy simogatott! Úgy éreztem, hogy a kezei mindenhol ott vannak, mindenhol érintenek és az a legfőbb célja, hogy engem kínozzon. Főleg akkor, mikor a legérzékenyebb pontomat simogatja.

Én sem fogtam vissza magam, ott érintettem, ahol csak értem. És egyre hangosabban ziháltam, éreztem, hogy nem bírom már sokáig. De ő is tisztában volt ezzel, mert hirtelen felhúzta a bal lábam a derekára, majd a következő pillanatban a nyakamat csókolva hatolt belém.

Hangosan felnyögtem, mikor a testemet újra a hatalmába kerítette a rég elfeledett érzés. Kimi csak csókolt engem és közben vad tempót diktált. Alig tudtam megkapaszkodni benne, a hátát többször végigszántottam a körmeimmel. A beteljesülés hirtelen és gyorsan utolért mindkettőnket. De nem hazudtoltuk meg a régi együttléteinket, ismételten hangosan szerettük egymást.

- Igazad volt- cirógatta végig a hátam, mikor már elzárta a csapot. – Ez így volt a tökéletes.

- És az esténk még csak most kezdődik- nyújtottam felé egy törölközőt, de a szemei már akkor sugallták számomra az éjszakánk kimenetelét.

1 megjegyzés:

  1. Deee régen volt már ilyen... Első komizó vagyok. :) *büszke erre* :D
    Húúúha mostanság milyen ˝felnőtt˝ részeket írsz Nekünk. :) Csak ránéztem a ˝Tűz és Jég˝ -re és láttam, hogy itt is ilyesmi van.
    Na, de nézzük a rész elejét is. Eva Édesanyja nagyon aranyos, remélem Apujával sem lesz gond. Ez egyébként átfutott az agyamon, hogy ha hazaér, esetleg tőle még érkezhet negatív.
    Zoé szülei: Nos valóban számít nekik, hogy a lány boldog legyen. :)
    ˝6 évvel később csak még fessebb lettél˝ -még szééép :D Most meg már 2011- ben szó sincsen rááá. :D
    A hálóinges ˝trükk˝ ügyes volt. :)
    Nagyon tetszett!!!
    Millió puszi,
    Réka

    VálaszTörlés