2010. június 7., hétfő

Back again... - 56. rész

(Hayley)

Reggel Jaime addig nyaggatott, míg beadtam a derekam, hogy kimenjünk a pályára, bár nem nagyon akarózott az előző este történtek után. Ahogy kiértünk, a lábai automatikusan vitték volna a Toro Rosso felé, de szerencsére elkaptam a karját.

- Mi az?- fordult felém.

- Csak annyi, hogy oda ne menjünk- böktem a fejemmel a bokszunk felé.

- Igaz- bólintott, így a sátor felé vettük az irányt. Ott éppen láthattuk a vidáman nevető Sienna-t és Tisha-t.

- Sziasztok!- köszöntünk nekik és leültünk melléjük.

- Helló!- köszöntek vissza nagy nehezen.

- Mi ez a jókedv?- érdeklődte a drágám.

- Karaoke- vágták rá egyszerre, majd újra nevetni kezdtek. Ekkor lépett be a szintén nevető Bonnie – Gemma – Liz hármas.

- Nem is tudtam, hogy Buemi ennyire fahangú- jegyezte meg Gemma.

- Jaime, a mérnököd igazi John Bon Jovi- huppant le mellénk Liz.

- Valaki beavatna, hogy mi is történik?- néztem körbe rajtuk.

- A csapat bojkottál- felelte Bonnie. – Szereztek karaoke gépet…

- Ezt látnunk kell- ugrott fel Jaime.

Megfogta a kezemet, majd futólépésben indult a Toro felé, mialatt engem magával húzott. Bár értettem a sietséget, mert engem is nagyon érdekelt, hogy mi is a nagy helyzet felénk. Közben megfigyeltem, hogy minden ráérő ember a Toro Rosso felé siet megnézni, hogy mi ez a fejetlenség.

Mikor beértünk, meg is értettük a dolgot. A monitorokon, ahol az adatok szoktak futni, most éppen egy dalszöveg futott, mialatt a csapat 4 tagja ott állt egy-egy mikrofonnal a kezében és teli torokból énekeltek.


Belőlünk is kiszakadt a nevetés, ahogy mindenkiből körülöttünk. Majd jött a csere és a lányoknak a fiúk választottak dalt. És a refrénnél a férfiak megadták magukat, mert a lányok hangjához csatlakozott a csípőmozgás is.


- Mi nem nevezünk?- jelent meg mellettünk Lola.

- Mire gondoltál?- fordultunk felé.

- Mit szólnátok ahhoz, ha Mrs. Hamiltonnak mutatnánk meg, hogy mit tudunk?- vetette fel az ötletet. Nem voltunk Nicole-fanok.

- Rendben!- bólintottunk. A következő szám a miénk volt. És hatalmas lett a parti hangulat.


Persze a pasijaink kicsit furcsán néztek ránk, hiszen nekünk mégis kellenek pasik, nem?

1 megjegyzés:

  1. Szijjjjja! :)
    Áááááh szóval megcsinálták a bojkott dolgot. Ééés még jól is érezték magukat a karaoke miatt. :) Remélem, hogy jól fog elsülni a dolog.
    Na és a vége, hát még szép, hogy kellenek a pasik. Főleg, ha ilyen pasikról beszélünk, mint Kimi, Sebi, Jaime, Kubi Stb... :)
    És remélem nem haragszol, de még két megjegyzést tennék itt, Kimivel kapcsolatban. Az egyik... Hát én igazán büszke vagyok rá, hogy az olaszországi rallyn ilyen jól szerepelt. :D
    A másik... Webber szerződést kapott. :( Azért ez egy kicsit elszomorít. És igazából nem is Webber szerződése szomorít el, hanem az, hogy Kimi emiatt biztosan nem tér vissza. :( Persze nagy kérdés egyáltalán, hogy ha meg is keresték, szeretett volna -e visszajönni.?!
    Bocsi még egyszer, hogy elkalandoztam. :)
    Millió puszi,
    Réka

    VálaszTörlés